Vlucht + verblijf
2 Volwassenen
Type vakantie
2 Volwassenen
Gewenste vertrekdatum
Verblijfsduur geen voorkeur

Madeira

Het bloemeneiland Madeira biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke vakantie: kleurrijke markten, toprestaurants, ruige kustlijnen, steile kliffen en een kristalheldere zee. Dankzij de vele wandelroutes vormt dit eiland een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Madeira is de ideale bestemming voor elke vakantieganger! In Funchal kan je de botanische tuin bezoeken. Kies daarna een terrasje uit op een van de charmante pleintjes en bestel een glaasje madeirawijn of Britse thee.

Meer over Madeira

Aanraders

  • Breng een bezoek aan de Eira do Serrado (1.026 m), met zicht op Curral des Freias, met daarna een bezoek aan de botanische tuinen.

  • Espetada en folklore: Een avond om niet te vergeten met typische klederdracht, dans, folklore en de lekkere Espetada vleesspiezen.

  • Bezoek een wijnkelder, waar je de productie van de beroemde Madeirawijn leert kennen en kunt genieten van een bijhorende degustatie!

  • De Carros de Cesto of Toboggans zijn een soort rieten sleeën, waarmee twee begeleiders je de steile berg afglijden, een must do!