Omruilgarantie: vertrek zorgeloos op vakantie

Wil je graag een vakantie reserveren, maar twijfel je over de bestemming of het hotel? Of heb je al geboekt en wil je nog veranderen? Geen probleem. Wij bieden jou namelijk maximale flexibiliteit dankzij onze omruilgarantie in samenwerking met de volgende partners:

SUNWEB: gratis omruilen tot 3 weken voor vertrek

Deze omruilgarantie van Sunweb biedt jou de mogelijkheid om kosteloos te veranderen van hotel, bestemming en reisperiode.
Meer info en voorwaarden.

CORENDON: gratis omruilen tot 3 weken voor vertrek

Dankzij de omruilgarantie van Corendon kan je tot 3 weken voor vertrek je vakantie zonder wijzigingskosten omboeken. Je kan zowel het hotel als de bestemming wijzigen.
Meer info en voorwaarden.

PEGASE: gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek

Ook bij Pegase is het mogelijk om je vakantie gratis te wijzigen tot 7 dagen voor vertrek, zowel het hotel als de bestemming. De reisperiode kan niet gewijzigd worden.
Meer info en voorwaarden.

SUNNY CARS: gratis wijzigen of annuleren tot 4 uur voor ophaling wagen

Sunny Cars lanceert de gratis Flexservice waarbij je je huurwagen kan wijzigen of annuleren tot 4 uur voor ophaling van de wagen. 


Meer info en voorwaarden.

CRUISES: gratis omruilen tot 60 dagen voor vertrek

Verschillende rederijen bieden de mogelijkheid om gratis te wijzigen tot 60 dagen voor vertrek. Dit geldt enkel voor de cruise en niet voor eventuele vluchten, transfers, speciale diensten en verzekeringen.
Meer info vind je in onze shops.

Meer info of twijfels? Kom gerust langs in je Neckermann Travel Shop, bel naar 09 277 22 88 of chat met ons op de website.