Vakantiehuis met hond

Samen op vakantie? Daar hoort je hond natuurlijk ook bij! Want niets is toch leuker dan vakantie vieren met je huisdier? Bekijk onze uitgebreide selectie vakantiehuizen waar honden welkom zijn en boek nu je favoriete verblijf. Zo trek je er binnenkort op uit met je trouwe viervoeter!

Meer over Vakantiehuis met hond

Uw accommodaties

Jouw vakantiehuis met hond

Wil je dit jaar met je huisdier op vakantie? Dan begint je avontuur met het uitzoeken van een diervriendelijke bestemming. Een rondje door de duinen of een frisse duik in het zoute water? Kwispelt je vriendje sneller bij het speuren door de bossen? Of is jouw trouwe viervoeter een chiller type dat liever op een boot vertoeft? Ontdek wat je allemaal kan doen op vakantie met je hond!

Samen rustige en hondvriendelijke stadjes verkennen

Een citytrip met je hond is geen goed idee, maar samen rustige en hondvriendelijke stadjes verkennen, dat kan natuurlijk wel. In Duitsland bijvoorbeeld! Duitsland staat namelijk hoog bovenaan het lijstje van meest hondvriendelijke landen in Europa. Je hond mag er lekker mee op restaurant en is ook toegelaten in openbare gebouwen. Ook Italianen zijn dol op honden! Je viervoeter mag binnen in restaurants, cafés en ook in heel wat musea zijn honden toegestaan. Andere landen hondvriendelijke landen zijn Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Denemarken. Keuze genoeg dus!

Avontuurlijke wandelvakantie met je hond

Een wandelvakantie met je hond? Perfect match! Want wat is er nu leuker dan een bergbeklimming in Oostenrijk, Zwitserland of de Franse Alpen trotseren in het gezelschap van je trouwe viervoeter? Zorg voor voldoende water, snacks en bescherming voor die tere hondenpootjes en jullie zijn klaar om samen op avontuur te trekken! En na een intense dag wandelen terug op adem komen? Dat doe je uiteraard in je vakantiehuis met je hond!

Onvergetelijk verblijf aan zee in een vakantiehuis met je hond

Een duik in de branding nemen, in de golven springen, ongeremd rondspringen, in een gigantische zandbak spelen… Is jouw hond ook helemaal wild van strand en zee? Dan is een verblijf aan zee in een vakantiehuis met je hond een absolute aanrader. Je kan samen lange strandwandelingen maken of genieten van een rustig dagje aan het water. Zo ben jij er even helemaal tussenuit. En je trouwe viervoeter? Die beleeft de tijd van z’n leven! Je kan lekker dicht bij huis blijven aan de Belgische of Nederlandse kust. Of je kiest voor een vakantiehuis op een zonnigere kustbestemming in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië of Kroatië!

Verdwalen tussen de bomen in het hart van diepe bossen

Het bos is voor veel hondenbaasjes de ideale plek om hun huisdier mee uit wandelen te nemen. Dus waarom ook niet op vakantie? Door de bomen is het er schaduwrijk, ideaal om op een zomerdag aan de warmte te ontsnappen. Bijvoorbeeld in Zwitserland! In de buurt rond het Meer van Genève kan je uren verdwalen tussen de bomen en je hond kan zich er regelmatig verfrissen in de feeërieke blauwe meertjes die her en der verspreid liggen. Ook in Duitsland en Oostenrijk vind je mooie dennenbossen waar je samen op pad kan gaan én leuke vakantiehuizen waar je hond toegelaten is. En zelfs in eigen land, in de Ardennen, zijn er leuke wandelroutes te vinden in het hart van diepe bossen om met je hond de streek te verkennen. Met de vijf zintuigen op scherp haal je samen een frisse neus!

Lekker dobberen op het water met het hele gezin

Met het gezin een flinke boottocht maken met een picknickmand mee. Of relaxed wat drijven en dobberen. Al wiegend een boek lezen op het water. Je hengeltje uitgooien en wachten tot je beet hebt. Of gezellig met een drankje van een zonsondergang genieten. Alles kan, alles mag… en het is zo veel leuker in het gezelschap van je hond! Ga tijdens je vakantie dus zeker op zoek naar een hondvriendelijk bootverhuurbedrijf en huur een bootje voor het hele gezin waarop ook je hond toegelaten is. Plezier gegarandeerd!

Waterpret met je hond om af te koelen

Op een warme zomerdag op vakantie met je hond is er niets fijner dan samen wat verkoeling op te zoeken. Dus waarom neem je hem niet eens mee in een kajak? Bijvoorbeeld op de Ardèche in Frankrijk of op een van de ontelbare meren in Oostenrijk en Zwitserland! Wil je het wat rustiger aandoen? Wat dacht je dan van gezellig suppen? Honden vinden het heerlijk én het versterkt de band tussen hond en baasje. Uiteraard kan je ook lekker afkoelen door samen te zwemmen in een meertje, rivier of aan de zee. Of je speelt gewoon met water in de tuin van je vakantiehuis met je hond!

Maar echt genieten? Dat doe je pas in het perfecte vakantiehuis met je hond!

Je vakantie is natuurlijk pas compleet als je het ideale vakantiehuis gevonden hebt waar je hond helemaal welkom is. Ontdek nu onze selectie hondvriendelijke vakantiehuizen onder andere in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië, vaak zelfs met omheinde tuin en zonder extra kosten! Boek nu je favoriet en begin maar al af te tellen!