Vlucht + verblijf
2 Volwassenen
Type vakantie
2 Volwassenen
Gewenste vertrekdatum
Verblijfsduur geen voorkeur

Griekenland

Griekenland is en blijft één van de favoriete bestemmingen voor een vliegvakantie. De mooie stranden, pittoreske dorpjes, lekker eten en uiteraard het mooie weer zorgen voor een goede cocktail voor een ideale vakantie. Zoek en boek hier je reis naar Griekenland en geniet binnenkort van de Griekse gastvrijheid.

Meer over Griekenland

Populaire regio's in Griekenland


De bestemming

Griekenland (Hellas) oogt als een losse verzameling van eilanden en schiereilanden. Wat dit land bindt, is de antieke cultuur, de gastvrije bevolking en de heerlijke keuken. Wit en blauw zijn niet toevallig de kleuren van de Griekse vlag. Deze rustgevende combinatie overheerst op de heerlijke eilanden in de Egeïsche Zee. Neem de ferry en ga als een parelvisser op zoek naar de mooiste plekjes.

Je wordt beloond met dorpjes die op de rand van de rotsen balanceren, houten visserssloepen en ronde windmolens. Maar ook met kleine zand- en kiezelstranden met een beschutte ligging. Ouzo is de perfecte smaakmaker voor een gezonde Griekse maaltijd. In de taverna’s word je uitgenodigd in de keuken waar je kiest uit de gerechten die op het vuur staan.