Bedrijfsinformatie

Vakantieplan? Ga naar Neckermann

Neckermann ging meer dan 40 jaar geleden van start en biedt een ruim aanbod van vakanties aan voor een breed publiek: vliegvakanties, cruises, citytrips, rondreizen, maar ook skivakanties en vliegtickets. Deze vakanties worden aangeboden via de 40 Neckermann vakantiewinkels in België en via www.neckermann.be. Neckermann heeft zich doorheen de jaren steeds onderscheiden door zijn kwalitatieve service, het ruime aanbod en de competitieve prijzen.

Neckermann Belgium NV

Neckermann Belgium is een 100% Belgische reisonderneming en daar zijn we fier op. Bovendien vind je altijd wel een Neckermann Travel Shop in jouw buurt dankzij ons uitgebreid netwerk van Travel Shops. Bel, chat of mail je liever? Onze medewerkers staan steeds voor jou paraat! Bel dus gerust naar ons, chat met een Travel Specialist op neckermann.be of stuur een mailtje naar je travel shop. Dankzij de jarenlange ervaring van onze enthousiaste travel specialists is Neckermann door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste waarde op de Belgische reismarkt.

Neckermann Belgium NV is verzekerd tegen financieel onvermogen bij MS Amlin Insurance SE, Koning Albert II-laan 37, 1030 Brussel.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar service@neckermann.be. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om je klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.

Neckermann Belgium SA,
Chaussée de Bruxelles 257,
1410 Waterloo,
Belgique

+32 9 277 22 88
service@neckermann.be

BE 0768.552.477