Waarom kiezen voor Neckermann?

Neckermann, wie zijn we?

Neckermann goes way back. Al meer dan 40 jaar helpen wij onze klanten bij het boeken van hun droomvakantie. Dankzij ons ruime aanbod met sterke merken en partners kan je bij ons zowel terecht voor strandvakanties, cruises, autovakanties, citytrips, skivakanties als dichtbijvakanties.

De drijvende kracht achter Neckermann? Dat zijn zonder twijfel onze medewerkers. Zowel in de Travel Shops als op de hoofdzetel stellen onze gepassioneerde collega’s alles in het werk om onze klanten een deugddoende vakantie te bezorgen. Zoals het een echte reisprofessional betaamt, zijn ze stuk voor stuk gebeten door de reismicrobe en dragen ze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Sinds kort is Neckermann Belgium een 100% Belgische reisonderneming en door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde op de Belgische reismarkt. Dankzij het uitgebreid netwerk van 40 Travel Shops, telefoon , onze website en onze social media zijn we altijd gemakkelijk bereikbaar voor onze klanten.

Onze missie?

Bij Neckermann is het onze persoonlijke missie om al onze klanten een vakantie te bezorgen die boven hun verwachtingen uitstijgt. Door onze jarenlange ervaring hebben we een goed beeld van de verwachtingen van de Belgische klant en willen we met onze vakanties die niet alleen inlossen, maar zelfs overtreffen.

Onze waarden?

De belangrijkste pijlers waarop onze organisatie steunt zijn als volgt:

  • Transparantie

  • Persoonlijke warmte

  • Innovatie

Onze voordelen?

Kiezen voor een ervaren reisonderneming als Neckermann is kiezen voor zekerheid. Wij werken namelijk enkel samen met zorgvuldig gekozen reispartners die kwaliteitsvolle vakanties aanbieden.

Daarnaast geniet je bij Neckermann ook van gemoedsrust. Al onze dossiers worden zorgvuldig opgevolgd door onze travel specialists, waardoor alles tot in de puntjes geregeld is en je met een gerust hart op vakantie kan vertrekken.

Waarom kiezen voor Neckermann?

Je eigen travel specialist bij de hand

Eerlijk & betrouwbaar advies

Bij Neckermann heb je altijd je eigen Neckermann Travel Specialist bij de hand, ongeacht of je nu online boekt of in de shop. Al onze boekingen worden namelijk toegewezen aan één van onze Travel Specialists. Hij of zij volgt jouw boeking zorgvuldig op en begeleidt je ook met plezier bij alle nodige formaliteiten. Zo kunnen onze klanten steeds met een gerust hart op vakantie vertrekken.


40+ jaar ervaring

40 jaar ervaring

Al sinds 1979 is Neckermann een van de meest geliefde reisorganisaties van het land. Over de jaren heen hebben we al duizenden klanten geholpen bij het vinden van hun ideale vakantie. Dankzij de vele studiereizen en uitgebreide opleidingstrajecten kennen  onze medewerkers tal van bestemmingen als hun broekzak en weten ze perfect welk hotel bij welke klant past. Daardoor kunnen wij in alle vertrouwen onze kennis delen met jou, om op deze manier de vakantie samen te stellen waar je van droomt.


Iconisch Belgisch merk voor en door Belgen

Logo Belgisch merk

Neckermann is een op en top Belgisch merk dat gemaakt is voor en door Belgen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe de Belg graag op vakantie gaat en hoe we die vakantiebeleving nóg beter kunnen maken. Daarom werken we ook samen met tal van belangrijke reispartners die écht rekening houden met de Belgische klant en die
met open armen ontvangen.


Breed en zorgvuldig gekozen aanbod voor elk budget

Zorgvuldig gekozen aanbod

We bieden enkel vakanties aan waar we zelf helemaal achter staan. Daarom werken we
uitsluitend met zorgvuldig gekozen partners die aan onze waarden voldoen en kwaliteitsvolle vakanties aanbieden. Tegelijk bieden we nog steeds een brede waaier aan vakanties aan. Zo kan je bij ons nog steeds terecht voor zowel strandvakanties, cruises, autovakanties, citytrips, wintersportvakanties als weekendjes weg. Daarenboven kan je bij ons ook terecht voor transfers, verzekeringen, speciale aanvragen en nog veel meer. Dit, omdat wij jouw vakantie van A tot Z in goede banen willen leiden. Zodat je zorgeloos op vakantie kan vertrekken.

Budgetten verschillen, dat is de realiteit. Maar wat niet verschilt, is dat voor ieder budget de prijs-/kwaliteit moet kloppen. Dus onafhankelijk van jouw budget, gaan wij altijd op zoek naar de beste kwaliteit binnen dat budget. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zullen wij je telkens verschillende opties kunnen voorleggen.