Vlucht + verblijf
2 Volwassenen
Type vakantie
2 Volwassenen
Gewenste vertrekdatum
Verblijfsduur geen voorkeur

Italië

Droom weg tussen pioenrozen en jasmijnstruiken op het romantische Capri. Bewonder de kleurrijke Byzantijnse mozaïeken in de basiliek van Ravenna. Of geniet van een diner al fresco op een Siciliaans dorpspleintje naast de fontein. De charme van la bella Italia, daar kan niemand aan weerstaan. Zoek en boek je vliegvakantie naar Italië hier.

Meer over Italië

Populaire regio's


De bestemming

Wat maakt Italië zo bijzonder? Natuurlijk de Italianen zelf: passioneel, individualistisch en stijlbewust. Maar ook het dolce far niente. Het dagelijkse, vanzelfsprekende genieten van mooie dingen: een sportieve bolide, een fijne chianti of een eeuwenoud palazzo. Cultuur ligt in Italië voor het oprapen. Triomfbogen en tempels, kerken en kastelen hebben stuk voor stuk een verhaal te vertellen. Van de Romeinse villa’s in Pompei, over de barokke kathedraal in Palermo, tot het castello in Cagliari.

Italië heeft duizenden kilometers kusten zodat strandplezier nooit ver weg is. De Adriatische Rivièra is bekend om zijn brede zandstroken, familiale hotels en bruisende nachtleven. In de baai van Napels geniet je van kleurrijke zonsondergangen in een mondaine sfeer. Aan de ruige kust van Sicilië worden kiezelstranden afgewisseld met schilderachtige kliffen. Ook Sardinië toont zich van zijn wilde kant: met witte zandstranden aan ongerepte baaien.