Pestana Churchill Bay Pousada Historic Hotel

  1. Portugal
  2. Madeira en Porto Santo
  3. Camara de Lobos
  • Pestana Churchill Bay Pousada Historic Hotel
  • Pestana Churchill Bay
  • Pestana Churchill Bay
  • Pestana Churchill Bay
  • Pestana Churchill Bay
  • 5 foto's

In mei 2019 opent de nieuwste parel van de beroemde hotelketen Pestana haar deuren. Pestana Churchill Bay is een charmant hotel in het centrum van het schilderachtige vissersdorpje Câmara de Lobos, op slechts 15 minuten van Funchal. Om het pittoreske stadsbeeld te behouden is de architectuur van het hotel aangepast aan het karakter van de stad. Waar eerst de vispakhuizen stonden, staat nu een char

Over Pestana Churchill Bay Pousada Historic Hotel

In mei 2019 opent de nieuwste parel van de beroemde hotelketen Pestana haar deuren. Pestana Churchill Bay is een charmant hotel in het centrum van het schilderachtige vissersdorpje Câmara de Lobos, op slechts 15 minuten van Funchal. Om het pittoreske stadsbeeld te behouden is de architectuur van het hotel aangepast aan het karakter van de stad. Waar eerst de vispakhuizen stonden, staat nu een charmant, in lokale stijl uitgevoerd hotel met schitterend uitzicht over de baai. Het hotel is een perfecte uitvalsbasis om het mooie eiland Madeira te ontdekken. Maak bijvoorbeeld mooie levadawandelingen of toer het eiland over met een huurauto en bezoek interessante highlights.
Ligging: Pestana Churchill Bay in Camara de Lobos

Pestana Churchill Bay ligt direct aan de baai van het vissersplaatsje Camara de Lobos. Op steenworp afstand vind je het centrum met talloze cafés, bars en restaurants. Funchal ligt op een kwartiertje rijden.

Faciliteiten: Pestana Churchill Bay

Het 4-sterrenhotel bestaat uit 2 verdiepingen en telt 57 comfortabele kamers met uitzicht op de baai, een 24-uursreceptie en lobby met zitje en in elk gebouw een lift. Het restaurant met prachtig uitzicht biedt een ontbijtbuffet en à-la-carteservice voor lunch en diner. Bij de bar bestel je je drankjes of een snack. Voor het panoramische buitenzwembad moet je op het dak van het hotel zijn. op het zonneterras kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en de badhanddoekenservice. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-2 personen) in Pestana Churchill Bay is voorzien van airconditioning, televisie, een kluisje (gratis), een telefoon, minibar (tegen betaling), wifi (gratis) en een balkon of terras met zitje. Badkamer met douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs kun je een deluxe kamer met zeezicht (2 personen) of een superiorkamer met zeezicht (2 personen) boeken.

Verzorging Zomer : Pestana Churchill Bay

Je verblijft in Pestana Churchill Bay op basis van Logies & Ontbijt.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook