Vlucht + verblijf
2 Volwassenen
Type vakantie
2 Volwassenen
Gewenste vertrekdatum
Verblijfsduur geen voorkeur

Zakynthos

Wilde kusten met verborgen grotten en vaak onbereikbare verlaten strandjes, waar de zeeschildpadden zich thuis voelen. De grote publiekstrekker is zonder twijfel Navagio Beach, ook wel Shipwreck Beach genoemd. Dit witte strand ligt in een baai met hoge rotsen en is het uitgangsbord van de bestemming. Zo het eiland, zo de bewoners. Op Zakynthos leven de mensen dicht bij de zee en de natuur. Ze zijn spontaan, ongecompliceerd en hartelijk. Wees welkom en geniet van de groene landschappen en heerlijke zandstranden.

Meer over Zakynthos

Aanraders

  • Boek zeker een van de vele bootexcursies richting de Blauwe Grotten en Navagio Beach (beter bekend als Shipwreck Island) waar hét symbool van Zakynthos en ook de meest gefotografeerde bezienswaardigheid van het eiland ligt.

  • Kerri Kaiki: Een boottocht naar de grotten van Keri en het schilpaddeneiland van Marathonisi, met zwempauze is zeker en vast een aanrader.

  • Bezoek de hoofdstad Zakynthos en geniet van een heerlijk drankje in "club Porto”: een boot omgebouwd tot bar, in de haven van Zakynthos.