Cruises

Op cruise gaan is een fantastische manier van reizen. Elke dag ontwaak je in een andere stad of zelfs een ander land zonder dat je telkens je koffers hoeft te pakken. Zo combineer je de zorgeloosheid en het gemak van een resortvakantie met het avontuur en variatie van een rondreis. Gooi dus snel de trossen los!

Boekbaar in onze Travel Shops

We werken heel hard aan de uitbreiding van onze website. Momenteel zijn onze cruise producten nog niet online boekbaar, maar je kan hiervoor steeds terecht in onze travel shops. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 09 277 22 88 of chatten met een travel specialist op neckermann.be.

Neckermann & Costa Cruises

Begeleide cruise (VOLZET)

Laat je meevaren op onze allereerste begeleide cruise.
Van 15 tot en met 22 september neemt Neckermann je mee naar de wonderen van de Middellandse Zee.
Ontdek Zuid-Europa zoals je het nog nooit zag, vanop het water.

Begeleide cruise Neckermann x Costa

Vanaf €1435 p.p.

Vertrek: 15/09/2024 | 7 nachten
Gegarandeerd vertrek vanaf 40 deelnemers* (alles volzet!)

Inbegrepen:
- Vluchten Brussel - Barcelona – Brussel
- Luchthaventaksen
- 20kg bagage per persoon
- Transfers luchthaven – cruiseterminal – luchthaven
- 7 nachten cruise in volpension aan boord van de Costa Smeralda
- “My Drinks”-drankenpakket
- Hotel service charges (fooien)
- Havengelden
- Tweetalige Neckermann begeleiding

Niet inbegrepen:
- Excursies
- Verzekering: AXA All-in Gold - Onze maximale dekking, zelfs wereldwijd
- Internetforfaits aan boord
- Persoonlijke uitgaven

*Aantal plaatsen zijn beperkt!

Een begeleide cruise, dat is ontzorgd op vakantie

Alles van A tot Z geregeld, genieten van begin tot einde, dat is onze missie. Tijd voor jezelf, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken. Je tweetalige reisbegeleiders zijn steeds in de buurt. Zo loop je op het levendige schip niet verloren. Al heel wat cruises op de teller of een allereerste ervaring? Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

Onze twee begeleiders staan steeds voor je klaar.

Ontdek de parels van de Middellandse zee

De route van de Costa Smeralda brengt je langs schilderachtige en iconische bestemmingen. Van het kleurrijk authentieke Sardinië tot de idyllische baai van Napels, waar je ’s avonds bij zonsondergang uitvaart. In de verte lonkt nog het topje van de Vesuvius. Met een hemels gevoel de nacht in tot… in Rome, de eeuwenoude stad die de volgende dag op je wacht. Afsluiten doe je in het Franse Marseille. Ga in deze hippe kuststad op zoek naar verborgen juweeltjes. Misschien wil je wel liever het nabijgelegen nationaal park Calanques bezoeken? De poort naar de Provence is geopend. Na 7 nachten in 3 verschillende landen zet je koers naar de eindbestemming en meer je aan in Barcelona.
Route altijd onder voorbehoud.

Laat je verwonderen aan boord van het schip

Je gaat aan boord van de Costa Smeralda. Dit Italiaans geïnspireerde schip vaart met zijn 337 meter lengte gracieus over de zuiderse wateren en neemt meer dan 6000 passagiers mee.

Je vindt er alles om een deugddoende en ontspannen tijd te beleven. Denk maar aan de vele zwembaden, de uitgebreide wellness, de uitnodigende shopping galerij, de fantastische avondshows en tal van andere faciliteiten. De dag starten in de gym met zich op zee? Of een slaapmutsje in het casino? Een heerlijke cocktail op één van de vele terrassen, genietend van een milde najaarszon. De Costa Smeralda blijft verrassen.

* exclusief dossierkost
3de persoon en/of kinderen op aanvraag.
Boek vóór 05/03/2024 of op een van onze infoavonden en krijg € 100 korting per persoon.

Wat kan je verwachten van het "My Drinks"-drankenpakket?

Een selectie van softdrinks en alcoholische dranken gedurende de hele dag: van warme dranken tot aperitieven, van wijn bij je maaltijd tot digestieven.*

Een Italiaanse cappuccino bij het ochtendgloren, een verfrissende cocktail aan het zwembad, een heerlijk glaasje wijn bij het diner of een fruit juice na het sporten, het kan allemaal.

Met andere woorden, jij kiest.

*Geldig in verschillende bars en restaurants

Ga virtueel aan bood van de Costa Smeralda

Nieuwsbrief Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gepersonaliseerde aanbiedingen!