Hilton Garden Inn Krakow

  1. Polen
  2. Polen
  3. Krakau
  • Hilton Garden Inn Krakow
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Krakau, de dichtstbijzijnde luchthaven is Krakow (KRK). Hotelfaciliteiten Het verblijf met een lift beschikt over 154. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen gebruikmaken van de parkeerterreinen van het hotel. Kamers Waardevolle spullen kunnen veilig in een klui

Over Hilton Garden Inn Krakow

Ligging

Dit hotel ligt in Krakau, de dichtstbijzijnde luchthaven is Krakow (KRK).

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 154. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen gebruikmaken van de parkeerterreinen van het hotel.

Kamers

Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Faciliteiten als een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat veraangenamen het verblijf. Een internettoegang, een telefoon en een televisie zijn vanzelfsprekend ook aanwezig op de kamers. De badkamers beschikken over een douche en een bad. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook