Alpenromantik Hotel Wirler Hof

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Galtür
  • Alpenromantik Hotel Wirler Hof
  • 18 foto's

Dit hotel ligt midden in het hart van Galtür.

Over Alpenromantik Hotel Wirler Hof

Ligging

Dit hotel ligt midden in het hart van Galtür.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Tot de faciliteiten van het hotel behoren een kluis en een geldautomaat. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een speelkamer. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een medische dienst, roomservice en een wasservice. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur (tegen toeslag) ook op de fiets worden verkend.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De meeste kamers hebben een balkon. De met vloerbedekking uitgeruste kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Een föhn, een make-upspiegel en badjassen zijn voor het gemak van de gasten beschikbaar. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwembadencomplex met overdekte gedeeltes en zones voor kinderen is uitstekend geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Door zijn ligging is het verblijf ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. Een fitnessstudio en tafeltennis maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, massagebehandelingen, ayurvedische behandelingen en een zonnebank aangeboden. Een disco en een nachtclub ronden het aanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook