Fly-drive Gastvrij Puglia 12 dagen

 1. Italië
 2. Apulië
 3. Savelletri
 • Polignano a Mare - Puglia
 • Trulli in Alberobello - Puglia
 • locorotondo bloemen bij witte huisjes - puglia - italie
 • extra vergine-olijfolie made in puglia - salento-italie
 • Olijfboom in Puglia
 • 20 foto's
 • Verbiljf in masseria's en keurige hotels
 • Ontdek sfeervolle kustplaatsen en prachtige steden
 • Zie mooie stranden

In de hak van Italië ligt het mooie Puglia met de bijzondere trulli met puntdaken, barokke parels als de stad Lecce en sfeervolle kustplaatsen. Je begint je reis in de mooie masseria Casale del Murgese met haar rustige, landelijke ligging midden tussen de olijfbomen. Wij raden je aan om door de mooi Valle d’Itria te rijden en een bezoek te brengen aan de trulli in Alberobello en het nabijgelegen L

Dagprogramma
 1. Dag 1: heenvlucht naar Brindisi
 2. Dag 2 t/m 4: Savelletri (Alberobello, Ostuni, Locorotondo, Monopoli)
 3. Bekijk dagprogramma

Over Fly-drive Gastvrij Puglia 12 dagen

Algemeen

In de hak van Italië ligt het mooie Puglia met de bijzondere trulli met puntdaken, barokke parels als de stad Lecce en sfeervolle kustplaatsen. Je begint je reis in de mooie masseria Casale del Murgese met haar rustige, landelijke ligging midden tussen de olijfbomen. Wij raden je aan om door de mooi Valle d’Itria te rijden en een bezoek te brengen aan de trulli in Alberobello en het nabijgelegen Locoronto en Ostuni. Na een paar dagen reis je door naar de Ionische kust naar Hotel Giardino dei Pini. Ontdek de mooie stranden in de omgeving, ‘de Malediven van de Salento’. Na een paar dagen reis je door naar je laatste overnachtingsadres Masseria Stali. Vanaf hier kun je gemakkelijk naar de meest oostelijk gelegen stad en sfeervolle kustplaats Otranto en verken ook zeker de barokke parel Lecce.

Hoogtepunten

Valle d’Itria
Alberobello
Ostuni
Locorotondo
Ionische kust
de 'Malediven van Salento'
Gallipoli
Lecce
Otranto

Vluchtinformatie

Je vliegt naar Brindisi en v.v.

Huurauto

Tijdens deze fly-drive heb je vanaf dag 1 t/m dag 11 een huuaruto tot je beschikking. Autohuur cat. BBA (Lancia Ypsilon of vergelijkbaar) van Sunny Cars van de dag van aankomst tot vertrek o.b.v. all-inclusive pakket (alle verzekeringen, geen eigen risico, 2e bestuurder gratis); ophalen/inleveren op de luchthaven.
Verder in het boekingsproces kan je een andere huurauto selecteren.

Hotels

De reis is gebaseerd op de volgende hotels:
Savelletri – Casale del Murgese
Felline – Hotel Giardino dei Pini
Lecce – Masseria Stali

Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1: heenvlucht naar Brindisi
  Je vertrekt naar Brindisi. Na aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op en vertrek je naar je eerste overnachtingsadres.
 2. Dag 2 t/m 4: Savelletri (Alberobello, Ostuni, Locorotondo, Monopoli)
  Rij door de prachtige Valle d'Itria en bezoek Alberobello met haar bijzondere trulli. Bezoek ook de mooie witte stadjes Ostuni en Locorotondo, slenter door de smalle straatjes langs boetiekjes en terrasjes. Of ga eens naar de leuke kustplaats Monopoli of het sfeervolle Polignano a Mare.
 3. Dag 5: Savalletri - Felline
  Vandaag reis je door naar de volgende accommodatie in de Salento waar je de komende nachten zult verblijven.
 4. Dag 6 en 7: Salento
  De Salento is het zuidelijk deel van Puglia en staat vooral bekend om haar brede stranden. De komende dagen heb je dan ook alle tijd om de 'Malediven van Salento' te ontdekken.
  Zin in wat anders dan strand? Ga dan eens naar de leuke kustplaats Gallipoli.
 5. Dag 8: Felline - Lecce
  Je reist door in de richting van Lecce. De komende dagen verblijf je hier in een mooie Masseria op zo'n 12 km van Lecce.
 6. Dag 9 t/m 11: Lecce omgeving
  Uiteraard kun je deze dagen een bezoek brengen aan de schitterende barokke parel Lecce. Dwaal door de smalle straatjes en zie de mooiste barokke gebouwen. Ook kun je een bezoek brengen aan de meest oostelijk gelegen stad van Puglia: Otranto. Een sfeervol havenstadje.
 7. Dag 12: Terugvlucht vanaf Brindisi
  Helaas is de laatste dag aangebroken en is het tijd om weer naar huis te gaan. Je rijdt terug naar Brindisi, waar je je huurauto weer inlevert en terugvliegt.

Hotel overzicht


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook