Kibboets fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Eilat-Negev-Tel Aviv

 1. Israël
 2. regio Jerusalem
 3. Jeruzalem
 • Kameel op de weg in de Negev woestijn
 • Eilat - Israël
 • Kibboets fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Eilat-Negev-Tel Aviv
 • Negev Woestijn - Israël
 • Eilat - Israël
 • 13 foto's
 • Overnachten in kibboets hotels
 • Inclusief de Negev woestijn
 • Volop hoogtepunten
 • Inclusief huurauto

Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat e

 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Jeruzalem
 2. Dag 2: Oud Jeruzalem

Over Kibboets fly-drive Jeruzalem-Dode Zee-Eilat-Negev-Tel Aviv

Algemeen
Als je meer wilt zien van Israël naast de talloze bekende highlights en ook iets mee wilt krijgen van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen, kun je kiezen voor een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels. Het woord “hotel” is overigens bij de meeste kibboetsiem niet de juiste omschrijving, eerder is vaak sprake van holiday villages of zogenaamde country lodgings (de wat eenvoudigere en dus goedkopere variant). Zo maak je in de meest authentieke vorm kennis met de persoonlijke service en gastvrijheid van Israël.
Als je verblijft in een kibboets, logeer je niet aan een levendige boulevard of in het centrum van de stad, maar vrijwel altijd in een prachtige natuurlijke omgeving. De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek om je eigen interessante fly-drive samen te stellen. Uiteraard zijn we je daarbij graag behulpzaam.

In samenwerking met de Kibbutz Hotel Chain stelden wij deze fly-drive samen. Je verblijft tijdens de reis in diverse kibboetsiem in de aangegeven regio’s. Na boeking bepaalt de Kibbutz Hotel Chain in welke kibboets je verblijft, dit hoor je binnen 24 uur na reservering.

Deze gevarieerde fly-drive biedt je cultuur, natuur, stad en strand. Je begint in het fascinerende Jeruzalem en reist vervolgens via de Dode Zee naar de zuidelijke badplaats Eilat. Via de ruige Negev woestijn weer terug naar Tel Aviv.
Hoogtepunten
Jeruzalem
Dode Zee
Massada
Eilat
Rode Zee
Negev
Tel Aviv/Jaffa
Vluchtinformatie
Je vliegt naar Tel Aviv en v.v.
Autohuur
Bij 2-3 personen is de inbegrepen auto een Hyundai i20 of i25 (of vergelijkbaar), bij 4-5 personen een Mazda 3 (of vergelijkbaar). Je haalt de auto op bij aankomst op de luchthaven en levert hem weer in op de luchthaven voorafgaand aan de terugvlucht. Je dient ter plaatse eenmalig een bedrag van USD 39 te betalen voor het ophalen van de auto op de luchthaven. Je hebt een creditcard nodig met ruim voldoende saldo. Zonder deze creditcard is autohuur niet mogelijk.
Goed om te weten
Deze reis is uitsluitend boekbaar vanaf 2 personen.
Je verblijft in de genoemde regio’s of in de omgeving van de genoemde steden.

• Indien één van de genoemde accommodaties niet beschikbaar is, bieden wij je een alternatieve accommodatie aan. Je wordt hierover in dat geval door ons zo spoedig mogelijk geïnformeerd.
• Je kunt de reis verlengen met elke accommodatie in Israël op deze website. Hiervoor kun je contact opnemen met onze reserveringsafdeling via e-mail of telefonisch.
• Wijzigingen in het genoemde programma voorbehouden.
• Wil je een afwijkend programma? Een ander hotel? Een andere route? Een afwijkende reisduur? Geen enkel probleem. Keuze te over. Wij helpen je graag bij het helemaal op maat samenstellen van je eigen fly-drive.
Inclusief
Retourvlucht Tel Aviv
Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
7 overnachtingen in een standaard kamer op basis van logies/ontbijt
7 dagen huurauto als omschreven
Diensten van onze lokale agent in Israël
Exclusief
Niet genoemde maaltijden
Fooien
Uitgaven van persoonlijke aard
Reis- en/of annuleringsverzekering
Bijdrage Calamiteitenfonds
Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden
Reserveringskosten
Ruimbagage en maaltijden en drankjes aan boord zijn afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij al dan niet inbegrepen

Dagprogramma

 1. Dag 1: Amsterdam - Tel Aviv - Jeruzalem
  Na aankomst op de luchthaven van Tel Aviv, neem je de huurauto in ontvangst en vertrek je in zuidelijke richting naar Jeruzalem. Overnachting omgeving Jeruzalem.
 2. Dag 2: Oud Jeruzalem
  Voldoende tijd om door de oude stad te wandelen en de vele historische bezienswaardigheden te bezoeken. Vergeet niet om te genieten van het uitzicht vanaf de Tempelberg.
  Overnachting in de omgeving van Jeruzalem
 3. Dag 3: Bethlehem en Nieuw Jeruzalem
  Na het ontbijt op pad naar Bethlehem zodat je 's middags tijd hebt om de Knesset en het holocaust-museum Yad Vashem te bezoeken. Daarna rijd je in zuid-oostelijke richting naar de Dode Zee. Overnachting in de omgeving rondom de Dode Zee
 4. Dag 4: Dode Zee en Massada
  Uiteraard moet je zelf ervaren hoe het voelt om op het laagste punt op aarde te drijven in de heel erg zoute, Dode Zee. Daarna via de archeologische opgravingen van Massada naar het meest zuidelijke punt van Israël: Eilat. Overnachting omgeving Eilat
 5. Dag 5: Eilat
  Eilat is een badplaats aan de Rode Zee, bekend vanwege de kleurrijke koraalriffen en de prima duik- en snorkelmogelijkheden. De vele terrassen en strandtenten nodigen uit tot een verkoelend drankje.
  Overnachting omgeving Eilat.
 6. Dag 6: Eilat en de Negev woestijn
  Wat wordt het vandaag? Lekker luieren aan het strand of de Negev woestijn in voor activiteiten zoals jeepsafari, mountainbiken of hiking?
  Overnachting in de Negev.
 7. Dag 7: Negev - Tel Aviv en Jaffa
  Na het ontbijt op weg naar Tel Aviv. Deze bruisende badplaats biedt naast het uitgestrekte zandstrand met wandelpromenade talrijke winkelcentra, musea en natuurlijk Jaffa! In het oudste gedeelte van Tel Aviv vind je veel leuke restaurants en authentieke winkeltjes. De z.g. kamelenmarkt is zeker een bezoek waard.
  Overnachting in omgeving Tel Aviv.
 8. Dag 8: Tel Aviv-Amsterdam
  Helaas is de fly-drive ten einde, of blijf je nog een aantal extra nachten in bruisend Tel Aviv?

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook