Fly-drive Nicosia & Troodos

 1. Cyprus
 2. Zuid-Cyprus
 3. Nicosia - Zuid
 • Caledonia waterval - Troodos Cyprus
 • Fly-drive Nicosia & Troodos
 • Natuur Cyprus
 • Dorp in Troodos - Cyprus
 • 11 foto's
 • Inclusief huurauto
 • 3 dagen Nicosia, 3 dagen Troodos
 • Larnaca tot besluit

Indrukwekkend, verrassend en authentiek. Nicosia, de laatste gedeelde hoofdstad van de wereld, waar hip en authentiek elkaar ontmoeten en het schitterende Troodos gebergte met haar kloosters, kerken en verstilde dorpjes. Geniet van cultuur en natuur tijdens deze 8-daagse individuele rondreis met je eigen huurauto. Reis in je eigen tempo, stop waar je dat wilt en ervaar Cyprus op geheel eigen wijze

Dagprogramma
 1. Dag 1 t/m 3: Nicosia
 2. Dag 4 t/m 6: Troodos
 3. Bekijk dagprogramma

Over Fly-drive Nicosia & Troodos

Algemeen

Indrukwekkend, verrassend en authentiek. Nicosia, de laatste gedeelde hoofdstad van de wereld, waar hip en authentiek elkaar ontmoeten en het schitterende Troodos gebergte met haar kloosters, kerken en verstilde dorpjes. Geniet van cultuur en natuur tijdens deze 8-daagse individuele rondreis met je eigen huurauto. Reis in je eigen tempo, stop waar je dat wilt en ervaar Cyprus op geheel eigen wijze. Proef de lekkernijen in de lokale taverna en maak kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking.

Mooiste routes

•Troodos-Akamas langs het Kykkos klooster en door het natuurgebied Stavros tis Psokas
•Platres-Kalopanayiotis dwars door Troodos
•Dherynia-Larnaca, binnendoor via Vrysoulles, bijzonder en indrukwekkend langs de Green Line

T!P

Misschien even wennen, maar zo geleerd: op Cyprus rij je links. Maak het jezelf makkelijk: huur een automaat, dan hoef je niet aan de “verkeerde” kant te schakelen.

Vluchtinformatie

Je vliegt naar Larnaca en v.v.

Autohuur

Je hebt gedurende de gehele reis de beschikking over een Sixt huurauto categorie B1 (Kia Picanto of gelijkwaardig). Ophalen en inleveren op de luchthaven.

Hotels (kijk voor de beschrijvingen onder het dagprogramma)

Nicosia - hotel Centrum
Troodos - hotel Casale Panayiotis
Larnaca - Lokal Urban Luxury hotel

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1 t/m 3: Nicosia
  De eerste paar dagen heb je alle tijd voor een verkenning van oud en nieuw Nicosia en de omgeving. Je verblijft in een gunstig gelegen hotel in de oude stad. Geniet lekker in één van de vele restaurants en slenter door de smalle straatjes.
 2. Dag 4 t/m 6: Troodos
  Het tweede deel van de reis geniet je van de schitterende natuur in het Troodos gebergte. Je verblijft in het prachtige Casale Panayiotis hotel in het dorpje Kalopanayiotis.
 3. Dag 7: Larnaca
  Je eindigt de ontdekkingsreis de laatste dag in de kustplaats Larnaca, waar je bijvoorbeeld een bezoek kunt brengen aan de St. Lazarus kerk of de Hala Sultan Tekke moskee, prachtig gelegen aan een zoutmeer. De laatste nacht slaap je in een intiem, historisch boutiquehotel midden in het centrum van Larnaca.
 4. Dag 8: Larnaca – Amsterdam
  Helaas het einde van deze fly-drive.

Hotel overzicht


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook