DoubleTree by Hilton Hotel Bogotá - Parque 93

  1. Colombia
  2. Colombia
  3. Bogota
  • DoubleTree by Hilton Hotel Bogotá - Parque 93
  • 15 foto's

Het businesshotel is ideaal voor zakenreizigers en bevindt zich in Bogota. De dichtstbijzijnde restaurants en uitgaansmogelijkheden zijn na ongeveer 400 m te bereiken.

Over DoubleTree by Hilton Hotel Bogotá - Parque 93

Ligging
Het businesshotel is ideaal voor zakenreizigers en bevindt zich in Bogota. De dichtstbijzijnde restaurants en uitgaansmogelijkheden zijn na ongeveer 400 m te bereiken.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. Een niet-rokersrestaurant met een aparte rookzone zorgt voor de innerlijke mens. Het hotel biedt een overnachting incl. ontbijt, halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een continentaal ontbijtbuffet belooft een perfect begin van de dag. 's Middags is er keuze uit buffet, à la carte en menu, 's avonds tussen à la carte en menu. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar. Daarnaast stelt het verblijf speciale menu's beschikbaar.
Sport/entertainment
Het zwemgedeelte heeft binnen- en buitenbaden die deels verwarmd zijn. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, een fitnessstudio, gymnastiek, aerobics, een spa en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Veel plezier en amusement biedt een casino. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook