Ankara Hilton

  1. Turkije
  2. Binnenland
  3. Ankara
  • Ankara Hilton
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Ankara, de dichtstbijzijnde luchthaven is Ankara - Esenboga (ESB). Hotelfaciliteiten Voor de gasten zijn 309 beschikbaar. Het verblijf biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een conferentieruimte en een businesscenter. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Kamers Airconditioning in de ka

Over Ankara Hilton

Ligging

Dit hotel ligt in Ankara, de dichtstbijzijnde luchthaven is Ankara - Esenboga (ESB).

Hotelfaciliteiten

Voor de gasten zijn 309 beschikbaar. Het verblijf biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een conferentieruimte en een businesscenter. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Op de kamers vinden de gasten een mini-koelkast, een thee-/koffiezetapparaat en een kluis. Het hotel beschikt over 260 niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Verkwikking biedt het overdekte zwembadgedeelte. De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Tot de extra voorzieningen behoort een entertainmentprogramma met talrijke activiteiten voor kinderen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook