Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza

  1. Spanje
  2. Ibiza
  3. Santa Eulalia del Río
  • Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza
  • Iberostar Selection Santa Eulalia
  • Iberostar Selection Santa Eulalia
  • Iberostar Selection Santa Eulalia
  • Iberostar Selection Santa Eulalia
  • 35 foto's
  • Iberostar

Het Iberostar Selection Santa Eulalia ligt pal aan de schitterende kust in het noordoosten van Ibiza en is de ideale plek om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Iberostar Selection Santa Eulalia is alleen voor volwassenen en nu boekbaar bij Corendon! TIP: boek deze vakantie als Fly & Go Gemak voorop: pakketreis met vlucht + deze accommodatie + huurauto Je huurauto staat bij aankomst klaar

Over Iberostar Selection Santa Eulalia Ibiza

Het Iberostar Selection Santa Eulalia ligt pal aan de schitterende kust in het noordoosten van Ibiza en is de ideale plek om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Iberostar Selection Santa Eulalia is alleen voor volwassenen en nu boekbaar bij Corendon!

TIP: boek deze vakantie als Fly & Go
  • Gemak voorop: pakketreis met vlucht + deze accommodatie + huurauto
  • Je huurauto staat bij aankomst klaar op de luchthaven
  • De verzekering voor je auto is geregeld
  • Vrijheid en avontuur: ontdek in je eigen tempo je vakantiebestemming
Bekijk deze Fly & Go vakantie
Ligging: Iberostar Selection Santa Eulalia in Santa Eulalia

Het Iberostar Selection Santa Eulalia kijkt uit over het prachtige S'Argamassa Beach, bekend vanwege het kristalheldere water, de schilderachtige rotsachtige gebieden en de rustige sfeer. Es Canar ligt op ca. 2 kilometer, Ibiza Stad op ca. 20 kilometer en bovendien op slechts een korte wandeling van de beroemde Hippiemarkt Punta Arabi.

Faciliteiten: Iberostar Selection Santa Eulalia

4-sterrenhotel Iberostar Selection Santa Eulalia is een Only Adult hotel met 229 kamers (1 gebouw met maximaal 6 verdiepingen), minimale leeftijd van de gasten is 16 jaar. In de lobby vind je de receptie, een bagageruimte en een TV hoek.
Voor je maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant, voor de lekkere trek tussendoor is er een snackbar en voor een drankje zijn er 3 bars, waaronder een Music bar.
In de tuin vind je een nieuw zwembadgedeelte met prachtig zonneterras met ligbedden en parasols. Er is ook een gratis badhanddoekenservice.
Verder biedt Iberostar Selection Santa Eulalia gratis wifi in de openbare ruimtes.

Hotelkamer:

Je standaardkamer type A en B (1-2 personen) in het Iberostar Selection Santa Eulalia is geheel vernieuwd en heringericht en combineert ontspanning met comfort. Voorzien van satelliettelevisie, een telefoon, airconditioning, minibar, een kluisje (gratis) en een balkon of terras. Badkamer met douche en toilet.

Tegen een meerprijs kun je een prachtige standaardkamer met zwembadzicht type A en B (1-2 personen), zijzeezicht type A en B (1-2 personen) of met zeezicht type A en B (2 personen) boeken.

De priority location kamers type A en B (2-3 personen) zijn ook als de standaardkamers, maar zijn gesitueerd op de beste locatie van het hotel en met uitzicht op zee.

De Star Prestige kamers type A en B (2 personen) zijn ook als de standaardkamers, maar hierbij krijg je slippers, een badjas, zijzeezicht, snacks, een exclusieve ruimte in het restaurant, de minibar wordt gratis bijgevuld (alcoholische dranken worden 1x gevuld). Daarnaast krijg je toegang tot de star prestige rooftop, met zwembad, Balinese bedden en een bar en korting in de Spa.

De voordeelkamers type A en B (1-2 personen) zijn als de standaardkamers, echter beperkt in voorraad en nóg scherper geprijsd.

Kamer types A en B zijn gelijk aan elkaar, echter is type A scherper in prijs.

Sport & Ontspanning:

Je kunt in Iberostar Selection Santa Eulalia gratis gebruikmaken van de fitnessruimte en er is een entertainment programma (ca. 6x per week). Ook kun je je heerlijk laten verwennen in één van de massage kamers (tegen betaling). In de zomer worden diverse (gemotoriseerde) watersporten aan het strand aangeboden (tegen betaling). Verder is het hotel naast het Golf Club Ibiza gelegen, de enige golfbaan van het eiland.

Verzorging Zomer: Iberostar Selection Santa Eulalia

Je verblijft op basis van Halfpension: Ontbijt (08.00-10.30) en diner (18.00-21.00 zomer en 19.00-22.00 winter) in buffetvorm.

Tegen een meerprijs kun je All Inclusive boeken; ontbijt (08.00-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner (19.30-22.00) in buffetvorm. Diverse snacks in de ochtend (10.30-13.30 middag (15.00-19.30) en avond (22.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen van 10.30 tot 00.00 uur. Tegen betaling: het Star Prestige gedeelte, import drankjes, verse vruchtensappen en alle consumpties na 00.00 uur.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook