Residence Albatros

  1. Italië
  2. Tyrrheense kust
  3. Briatico

Ligging Dit hotel bevindt zich in Briatico, direct aan het zandstrand, op een rustige plek. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parker

Over Residence Albatros

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Briatico, direct aan het zandstrand, op een rustige plek.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

De meeste kamers beschikken standaard over een terras. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. In de kitchenette kunnen kleine maaltijden worden bereid. In de badkamer vinden de gasten een douche.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals waterfietsen en kanovaren zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook