Best Western Swiss Cottage Hotel

  1. Groot-Brittannië
  2. regio London
  3. Londen
  • Best Western Swiss Cottage Hotel
  • 15 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Londen. Hotelfaciliteiten De 59 kamers zijn verdeeld over 5 verdiepingen en zijn met een lift bereikbaar. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt onders

Over Best Western Swiss Cottage Hotel

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Londen.

Hotelfaciliteiten

De 59 kamers zijn verdeeld over 5 verdiepingen en zijn met een lift bereikbaar. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden diensten horen op bepaalde tijden een roomservice, een wasservice, een muntwasserette en een piccolo-service. Voor conferenties, lezingen of congressen zijn 2 zalen voorhanden.

Kamers

De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Bovendien is er een bureau aanwezig. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamers vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een eetzaal. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club, JCB en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Londen.
Eten en drinken
Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een eetzaal. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie

Anderen bekeken ook