Erato by Samian Mare

  1. Griekenland
  2. Samos
  3. Karlovasi
  • Erato by Samian Mare
  • Erato Seaside Hotel
  • Erato Seaside Hotel
  • Erato Seaside Hotel
  • Erato Seaside Hotel
  • 21 foto's

Erato Seaside Hotel is de ideale plek voor wie een zonvakantie graag combineert met cultuur en prachtige natuur. Op korte afstand van het hotel vind je diverse bezienswaardigheden, zoals de Potami watervallen, de haven en de Agia Triade kerk. Erato Seaside Hotel biedt een veelzijdig verblijf op het eiland Samos.

Over Erato by Samian Mare

Erato Seaside Hotel is de ideale plek voor wie een zonvakantie graag combineert met cultuur en prachtige natuur. Op korte afstand van het hotel vind je diverse bezienswaardigheden, zoals de Potami watervallen, de haven en de Agia Triade kerk. Erato Seaside Hotel biedt een veelzijdig verblijf op het eiland Samos.
Ligging: Erato Seaside Hotel nabij Karlovasi

Erato Seaside Hotel ligt op ongeveer 30 meter van het openbare strand en op circa 3 kilometer van het centrum van Karlovasi. De nieuwe haven en diverse winkels, restaurants en bars vind je op ongeveer 200 meter. Diverse bezienswaardigheden, zoals de Potami watervallen en de Byzantium kerk, vind je al op circa 3 kilometer van het hotel.

Faciliteiten: Erato Seaside Hotel

Het kleinschalige Erato Seaside Hotel telt 38 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen. Er is een lobby, bagageruimte en een lift. De receptie bevindt zich in buurhotel Samian Mare.
Het ontbijt, met lokale producten, wordt geserveerd in het naastgelegen Samian Mare (ca. 20 m.). Bij de lobbybar kun je terecht voor een drankje. Gasten die op basis van All Inclusive verblijven, mogen ook gebruik maken van het zwembad in het naastgelegen Samian Mare. De poolbar is open als het weer dit toelaat.
Erato Seaside biedt tegen betaling een wasservice en je huurauto kun je gratis parkeren op de openbare of privé parkeerplekken. Tegen betaling kun je in de Samian Mare spa genieten van een massage, schoonheidsbehandeling of de hamam. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamer (1-3 personen, ca. 23-28 m²) in Erato Seaside Hotel is comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning (gratis), satelliettelevisie, telefoon, koelkastje, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs kun je een standaardkamer met zijzeezicht (1-3 personen) boeken.

Verzorging Zomer : Erato Seaside Hotel

Je verblijft in Het Erato Seaside hotel op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs kun je All Inclusive bijboeken. Voor alle maaltijden en drankjes die in het All Inclusive concept zijn inbegrepen kun je terecht in het Samian Mare Hotel Suites & Spa wat aan de overkant van Erato Seaside ligt. Inbegrepen in het All Inclusive concept zijn: ontbijt (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00). Snacks (16.00-17.00), koffie/thee en koekjes (11.00-12.00) en ijs (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Let op: de drankjes bij de lobbybar en beachbar van Erato zijn tegen betaling. Alle inbegrepen drankjes kun je halen bij Samian Mare. Tegen betaling: importdrankjes, de Beach Bar, het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren), alle drankjes na 23.00 en cocktails. Als je jouw verblijf boekt o.b.v. All Inclusive krijg je 20% korting op al het eten en drinken dat niet inclusief is. (niet geldig bij speciale acties)


Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook