Hilton Frankfurt City Centre

  1. Duitsland
  2. Rijn-Main regio
  3. Frankfurt am Main
  • Hilton Frankfurt City Centre
  • 9 foto's

Ligging Dit luxueuze hotel met moderne architectuur wordt omgeven door een park. Het heeft een centrale ligging, vlakbij de beurs en de bekende winkelstraten de Goethestrasse, de Zeil en de "Fressgasse". Hotelfaciliteiten In de 342 niet-rokers zullen de gasten zich comfortabel voelen, het vriendelijke personeel biedt aan de receptie in de ontvangstruimte alle mogelijke service. Het hotel beschikt

Over Hilton Frankfurt City Centre

Ligging

Dit luxueuze hotel met moderne architectuur wordt omgeven door een park. Het heeft een centrale ligging, vlakbij de beurs en de bekende winkelstraten de Goethestrasse, de Zeil en de "Fressgasse".

Hotelfaciliteiten

In de 342 niet-rokers zullen de gasten zich comfortabel voelen, het vriendelijke personeel biedt aan de receptie in de ontvangstruimte alle mogelijke service. Het hotel beschikt over 16 conferentieruimtes voor een comfortabel en ontspannen verblijf.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Een flatscreen-tv en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. Tot het serviceaanbod van de badkamers behoren een douche en een bad.

Sport/entertainment

In het overdekte zwembad vinden de gasten een prettige balans tussen sport en ontspanning. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, een sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook