Steigenberger Hotel Köln

  1. Duitsland
  2. Noordrijn-Westfalen
  3. Keulen
  • Steigenberger Hotel Köln
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Keulen. Tot aan de luchthaven Köln - Cologne/Bonn (CGN) is het ongeveer. Hotelfaciliteiten Overnachten kunnen gasten in een van de 305, een suite en 79 tweepersoons. Het verblijf biedt 7 conferentieruimtes. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Kamers Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De kamers beschikk

Over Steigenberger Hotel Köln

Ligging

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Keulen. Tot aan de luchthaven Köln - Cologne/Bonn (CGN) is het ongeveer.

Hotelfaciliteiten

Overnachten kunnen gasten in een van de 305, een suite en 79 tweepersoons. Het verblijf biedt 7 conferentieruimtes. Wi-Fi is kosteloos aanwezig.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar.

Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld American Express, Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook