Delta Hotels Toronto

  1. Canada
  2. Ontario
  3. Toronto

Ligging Dit hotel ligt midden in het centrum van Toronto. Hotelfaciliteiten 567 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Waardevolle voorwerpen kunnen in de kluis veilig worden afgesloten. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. In de souvenirshop bestaat de mogelijkheid herinneringen aan de vakantie

Over Delta Hotels Toronto

Ligging

Dit hotel ligt midden in het centrum van Toronto.

Hotelfaciliteiten

567 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Waardevolle voorwerpen kunnen in de kluis veilig worden afgesloten. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. In de souvenirshop bestaat de mogelijkheid herinneringen aan de vakantie mee naar huis te nemen. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een oppasservice tegen betaling, een kinderopvang, roomservice, een wasservice en een kapper.

Kamers

De kamers beschikken over airconditioning, keuken en badkamer. De kamers beschikken over een queensize bed of een kingsize bed. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Ook zijn een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie, een radio, een wekker en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Verkwikking biedt het overdekte zwembadgedeelte. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een stoombad zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook