Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

  • Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in de nabijheid van de belangrijkste snelwegen naar Amsterdam (A4/A9) en is niet ver van Schiphol. Hotelfaciliteiten Het hotel biedt op 3 verdiepingen 644 en 120 tweepersoons die met een lift bereikbaar zijn. De gasten van het hotel kunnen van een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Op het ter

Over Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport

Ligging

Dit hotel ligt in de nabijheid van de belangrijkste snelwegen naar Amsterdam (A4/A9) en is niet ver van Schiphol.

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt op 3 verdiepingen 644 en 120 tweepersoons die met een lift bereikbaar zijn. De gasten van het hotel kunnen van een kapper, een conferentieruimte en een businesscenter gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage (tegen toeslag) of op de parkeerplaats parkeren. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

In de kamers bevinden zich een keuken en een badkamer, voor een aangenaam luchtklimaat zorgt airconditioning. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Bovendien zijn een telefoon met directe buitenlijn, een televisie en Wi-Fi beschikbaar. De badkamer, uitgerust met een douche en een bad, beschikt over een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een niet-rokers restaurant en een eetzaal. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Anderen bekeken ook