The Ridge Residence

  1. Seychellen
  2. Insel Mahé
  3. Victoria

Ligging Dit hotel begroet de gasten op het eiland Mahé. Hotelfaciliteiten Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een oppasservice tegen betaling, een transferservice, een wasservice en een muntwasserette – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. De tourd

Over The Ridge Residence

Ligging

Dit hotel begroet de gasten op het eiland Mahé.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een oppasservice tegen betaling, een transferservice, een wasservice en een muntwasserette – behoren tot de aangeboden voorzieningen. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

Door de comfortabele accommodaties van het hotel is een aangenaam verblijf gegarandeerd. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Wi-Fi (kosteloos) is ook bij de basisvoorzieningen van de kamers inbegrepen. In de badkamer vinden de gasten een douche.

Sport/entertainment

Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel begroet de gasten op het eiland Mahé.
Eten en drinken
Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie

Anderen bekeken ook