Hammerwirt Forellenhof

  1. Oostenrijk
  2. Salzburg
  3. Untertauern

Ligging Dit hotel bevindt zich in Untertauern. Hotelfaciliteiten Een speelkamer is beschikbaar. Wi-Fi is aanwezig. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Kamers Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijd

Over Hammerwirt Forellenhof

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Untertauern.

Hotelfaciliteiten

Een speelkamer is beschikbaar. Wi-Fi is aanwezig. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

In de zone met zwembaden is ontspannen zwemplezier gegarandeerd. Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. Als recreatiemogelijkheid biedt het verblijf naast tafeltennis en een spa tegen betaling ook fietsen/mountainbiken, een sauna, een stoombad en een zonnebank aan. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een koffiehuis. Er kan halfpension worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook