Moarhof

  • Moarhof
  • 12 foto's

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Lienz.

Over Moarhof

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het centrum van Lienz.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf met een lift beschikt over 55 kamers. Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot en een kluis. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoren een tv-ruimte en een speelkamer. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. Tot de aangeboden diensten horen een kinderopvang en een eigen shuttlebus. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). In de wooneenheden staan pantoffels klaar voor de gasten. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Aangenaam verwarmd water in de binnen- en buitenbaden zorgt voor gezonde beweging en veel zwemplezier. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken, vissen en paardrijden genieten. Tot het strand- en watersportaanbod behoort kanovaren. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Skipassen zijn ter plekke verkrijgbaar. De fitnessruimtes zijn perfect geschikt voor een uitgebreide en afwisselende workout. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam en massagebehandelingen aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook