Gaislachalm

  1. Oostenrijk
  2. Noord-Tirol
  3. Sölden

Ligging Dit hotel bevindt zich in Sölden. Hotelfaciliteiten Een tv-ruimte is beschikbaar. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend. Kamers De meeste kamers hebben een balkon. Extra bedden kunnen worden aangevra

Over Gaislachalm

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Sölden.

Hotelfaciliteiten

Een tv-ruimte is beschikbaar. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

De meeste kamers hebben een balkon. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Een douche behoort tot de inrichting van de badkamers. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. Op het gebied van recreatie biedt het verblijf naast fietsen/mountainbiken, biljart, een sauna, een stoombad en een zonnebank ook nog darts tegen betaling aan. Livemuziek garandeert de gasten een leuke avond. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een ontbijtzaal. Er kan halfpension worden geboekt. Bij ontbijt en het diner wordt een afwisselend buffet samengesteld.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook