Mercure Strasbourg Centre Petite France

  1. Frankrijk
  2. Elzas / Lotharingen
  3. Straatsburg
  • Mercure Strasbourg Centre Petite France
  • 9 foto's

Ligging Het hotel bevindt zich in het hart van Straatsburg, in de buurt van het SNCF-treinstation Gare Centrale en de pittoreske wijk Petite France. Hotelfaciliteiten 63 staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een roomservice en een conferentieruimte. Via Wi-Fi heb

Over Mercure Strasbourg Centre Petite France

Ligging

Het hotel bevindt zich in het hart van Straatsburg, in de buurt van het SNCF-treinstation Gare Centrale en de pittoreske wijk Petite France.

Hotelfaciliteiten

63 staan de gasten in dit verblijf met een lift en een receptie ter beschikking. Het hotel biedt verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een roomservice en een conferentieruimte. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Er zijn ook een kluis en een bureau en tegen betaling een minibar beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en een make-upspiegel. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook