Ströbinger Hof Thermenhotel

  1. Duitsland
  2. Beieren
  3. Bad Endorf
  • Ströbinger Hof Thermenhotel
  • 19 foto's

Dit hotel ligt direct in het centrum van Bad Endorf.

Over Ströbinger Hof Thermenhotel

Ligging

Dit hotel ligt direct in het centrum van Bad Endorf.

Hotelfaciliteiten

Het hotel met een lift en een receptie beschikt over 61 kamers. Het voorzieningenaanbod van het verblijf bevat een bagagedepot en een kluis. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een tv-ruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich roomservice, een wasservice en een muntwasserette. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur (tegen toeslag) op prijs stellen. Bij het zakendoen kan van het businesscenter gebruik worden gemaakt en staat een fax ter beschikking.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers met vloerbedekking beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Tot de extraatjes van de kamers behoort een thee-/koffiezetapparaat. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie, een radio en Wi-Fi (kosteloos). De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Een föhn, een make-upspiegel en badjassen zijn voor het gemak van de gasten beschikbaar. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het hotel beschikt over niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Aangenaam verwarmd water in de binnen- en buitenbaden zorgt voor gezonde beweging en veel zwemplezier. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken en golfen genieten. Door zijn ligging is het hotel ideaal voor skiërs. Daarnaast hebben de gasten een fitnessstudio en gymnastiek en tegen een toeslag yoga ter beschikking. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, een schoonheidssalon, massagebehandelingen, anti-aging behandelingen en een zonnebank aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Er kan halfpension worden geboekt. Ontbijt, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Bovendien zijn speciale menu's en snacks verkrijgbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

Het hotel accepteert MasterCard als betaalmiddel.

Faciliteiten

  • Activiteiten
    • fitness
    • golf
  • Restaurant & bar
    • bar
  • Spa & wellness
    • wellness
    • sauna
    • beauty behandelingen
    • spa
  • Faciliteiten
    • gymnastiek

Milieuvignet Duitsland

Opgelet wanneer je met de auto op vakantie gaat in Duitsland.
Wie in de centra van sommige steden in Duitsland wil rijden heeft voortaan soms een milieuvignet nodig. Ook voertuigen van toeristen moeten zo’n vignet hebben.
Dit vignet moet op voorhand zelf aangevraagd worden.
Deze regels en voorwaarden veranderen echter regelmatig.

Op de website van VAB vind je meer uitleg en de laatste regels hierover terug.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook