ibis Heidelberg Hauptbahnhof

  1. Duitsland
  2. Baden-Württemberg
  3. Heidelberg
  • ibis Heidelberg Hauptbahnhof
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel bevindt zich aan het Willy Brandtplein, direct bij het centraal station. Naar het stadscentrum is het slechts ongeveer 15 minuten. Hotelfaciliteiten Er is keuze uit 169. Het verblijf biedt een conferentieruimte. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrust

Over ibis Heidelberg Hauptbahnhof

Ligging

Dit hotel bevindt zich aan het Willy Brandtplein, direct bij het centraal station. Naar het stadscentrum is het slechts ongeveer 15 minuten.

Hotelfaciliteiten

Er is keuze uit 169. Het verblijf biedt een conferentieruimte. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Een telefoon met directe buitenlijn, een televisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het verblijf de mogelijkheid tot fietsen/mountainbiken. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een niet-rokers restaurant en een bar.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook