Scandic Glostrup

  1. Denemarken
  2. regio Kopenhagen
  3. Brondby
  • Scandic Glostrup
  • 9 foto's

Ligging Het hotel heeft een ideale locatie om het prachtige Kopenhagen te verkennen. Aansluitingen op het openbaar vervoer vindt u in de buurt van het hotel. Hotelfaciliteiten Overnachten kunnen gasten in een van de 120 niet-rokers. De receptie is 24 uur per dag geopend. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een speelkamer, een was

Over Scandic Glostrup

Ligging

Het hotel heeft een ideale locatie om het prachtige Kopenhagen te verkennen. Aansluitingen op het openbaar vervoer vindt u in de buurt van het hotel.

Hotelfaciliteiten

Overnachten kunnen gasten in een van de 120 niet-rokers. De receptie is 24 uur per dag geopend. Het hotel beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een speelkamer, een wasservice, 13 conferentieruimtes en een lounge. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Kamers

De uitrusting van de kamers bestaat uit een bureau, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamers vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. 2 rolstoelvriendelijke kunnen worden geboekt. Voor ouders met kinderen zijn gezins beschikbaar.

Sport/entertainment

Een sport- en recreatieprogramma biedt vele leuke mogelijkheden om de vrije tijd naar eigen inzicht vorm te geven. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals nordic walking, een fitnessstudio en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Actieve gasten kunnen veel plezier beleven bij het joggen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Iedere dag worden ontbijt en diner geserveerd. Bovendien staan ook glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten, biologische voeding en lactosevrije maaltijden op de menukaart.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie


Anderen bekeken ook