Ramada Kamloops

  1. Canada
  2. British Columbia
  3. Kamloops
  • Ramada Kamloops
  • 9 foto's

Ligging Dit hotel ligt in Kamloops, de dichtstbijzijnde luchthaven is Kamloops (YKA). Hotelfaciliteiten De gasten beleven een ontspannen verblijf in de 88. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers

Over Ramada Kamloops

Ligging

Dit hotel ligt in Kamloops, de dichtstbijzijnde luchthaven is Kamloops (YKA).

Hotelfaciliteiten

De gasten beleven een ontspannen verblijf in de 88. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een conferentieruimte en een businesscenter – behoren tot de aangeboden voorzieningen. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen. Het verblijf beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Ook zijn een koelkast, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi. In de badkamers vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over niet-rokers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een eetzaal.

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.


Locatie

Anderen bekeken ook