Bartolomeo

Ligging Dit hotel ligt op ongeveer 4 km van het strand, centraal in Venetië. Hotelfaciliteiten Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 4 verdiepingen met een lift en 26 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot en een kluis gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het inte

Over Bartolomeo

Ligging

Dit hotel ligt op ongeveer 4 km van het strand, centraal in Venetië.

Hotelfaciliteiten

Graag heet het hotel de gasten in een hotel met 4 verdiepingen met een lift en 26 kamers welkom. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot en een kluis gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. Bovendien zijn een kluis en een bureau beschikbaar. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een flatscreen-tv met satellietzenders en Wi-Fi (tegen toeslag) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Tot de mogelijkheden op het gebied van entertainment draagt ook een casino bij. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Een restaurant, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel ligt op ongeveer 4 km van het strand, centraal in Venetië.
Eten en drinken
Een restaurant, een ontbijtzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Anderen bekeken ook