Onvergetelijke waterpretvakanties

Tot 10 keer toe van de langste waterglijbaan in een adembenemend aquapark glijden, snorkelen in helder water, zwemmen in de mooiste baaien, … De zomervakantie komt er aan en dat betekent uren waterpret.
Klaar voor een flinke portie waterpret? Richt dan snel je zwembril naar onze favoriete bestemmingen en geniet van een onvergetelijke waterpretervaring onder een stralende zon! 

Turkije

Bij waterpret hoort onder andere een heerlijke boottocht. Tussen de toeristische badplaatsen aan de zuidwestkust van Turkije ligt een verborgen paradijsje dat enkel bereikbaar is per boot. Ver weg van alle drukte vind je nabij Fethiyede Vlindervallei (KelebeklerVadisi). Dit ongerept oord ligt aan een magnifiek strand met azuurblauw water en dankt zijn naam aan de exotische, gevleugelde bewoners die er rondfladderen. Meer dan 80 soorten vlinders zijn hier in totaal terug te vinden. 

Wil je liever een wat actievere vakantie? Ga dan naar Koprulu Canyon, zo’n 65 km landinwaarts van Side. Hier kan je raften in een idyllische natuurpracht.  

Klik hier voor ons uitgebreid aanbod vliegvakanties naar Turkije.


Canarische Eilanden

Heb je kinderen die ook maar niet genoeg krijgen van steile glijbanen en toffe waterattracties? Dan is Tenerife de place to be! Daar vind je Siam Park, het grootste en zotste aquapark in Europa. Houd je adem in en duik 28 meter naar beneden in de Tower of Power, surf op de grootste kunstmatige golven ter wereld (zo’n 3 meter hoog), drop een bommetje in de Volcano (denk: berg Teide) of ontspan op de luie Mai Thai River. Kortom, waterpret ten top! 

Zoek je liever de rust op? Ontdek de prachtige stranden van Papagayo op Lanzarote, met een helderblauwe zee en de veelkleurige vissen. Het achterliggende rotsachtige, woestijnachtige landschap maakt het tot een droomlocatie. 

Klik hier voor ons uitgebreid aanbod vliegvakanties naar de Canarische Eilanden.


Griekenland

Als stapstenen liggen de Griekse eilanden uitgestrooid in de azuurblauwe Middellandse Zee. Het is dan ook een gedroomde bestemming voor eilandhoppen, want je vaart er probleemloos van eiland naar eiland. Van het idyllische Skiatos en Kefalonia met zijn schitterende kustlijn tot het bergachtige Karpathos en de heerlijke rust en authenticiteit op Samos. Kortom, eilandhoppen is dé manier om van de ene wereld in de andere te varen en van de ene verbazing in de andere te vallen.  

Klik hier voor ons uitgebreid aanbod vliegvakanties naar Griekenland.


Egypte

Altijd al geïntrigeerd geweest door de onderwaterwereld? Trek dan naar Egypte voor een onvergetelijke snorkelervaring in de Rode Zee. Vooral rond Hurghada en Marsa Alam spot je onder water kleurrijke koraalriffen, grote schildpadden en scholen tropische vissen. Wist je trouwens dat heel wat hotels een huisrif hebben? Zo kan je meteen vanop het strand het water induiken en beginnen genieten.  

Klik hier voor ons uitgebreid aanbod vliegvakanties naar Egypte.