Vakantiehuis in Zeeland waar je hond welkom is

Plan je een reisje naar Nederland en wil je graag je hond meenemen? Ontdek onze ruime selectie aan vakantiehuizen in Nederland waar je viervoeter meer dan welkom is. Reserveer nu al je favoriet en geniet binnenkort samen met je huisdier van de Nederlandse natuur.

Meer over Vakantiehuis in Zeeland waar je hond welkom is

Uw accommodaties

Vakantiehuis Zeeland met hond

Wil je vakantie vieren in Zeeland met de hond? Dan zoek je een vakantiehuis waar jouw trouwe viervoeter natuurlijk ook welkom is. Duik in ons aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Zeeland en vind er het verblijf van je dromen! Van knusse chalets tot gezellige vakantiewoningen in een dorp of stad, of een vakantiehuisje aan zee. Met de hond op vakantie is een plezier voor de hond en het baasje.  

Jouw vakantiehuis in Zeeland met hond

Zeeland is ideaal voor een lange vakantie of weekendje weg met je liefste huisdier. Samen spelen op het strand, balletjes in het water gooien, ravotten in de duinen, relaxen in een hippe strandbar, en in je vakantiehuis in Zeeland met je hond in alle rust nagenieten van een actieve dag. Zeeland is een populaire vakantiebestemming voor hondenbaasjes, omdat er enorm veel te beleven valt!

Lekker ravotten op het strand

De natte neus hoog in de zilte lucht, een snoet vol zand en de haren uitschudden in de wind. Is jouw hond ook helemaal wild van strand en zee? Dan is een verblijf in een vakantiehuis in Zeeland met je hond een absolute aanrader. Honden zijn gek op de brede Zeeuwse stranden. Hier hebben ze de ruimte om ongeremd rond te springen en te spelen. Zoek een vakantiewoning uit die dicht bij een leuk strand gelegen is en je bent er helemaal tussenuit. En je hond? Die beleeft de tijd van zijn leven!

Op pad met de hond in duingebied

Ook in de Zeeuwse duinen kan je lekker ravotten met je hond. In duingebied Hoogduin bij Domburg en in de bosrijke landgoederen Westhoven en Berkenbosch bij Oostkapelle zijn honden aangelijnd welkom. Een wandeling daar is zeker de moeite waard. Je vindt er een prachtig duinbos met gedrongen, kronkelige en bemoste bomen en mooie wandelroutes voor een onvergetelijke namiddag!

Lange wandelingen met de hond

In het bos, op het strand, door de polder, in de duinen: lekker lange wandelingen maken met je viervoeter is het leukste wat er is. In Zeeland zijn er talloze natuurgebieden waar je met de hond naartoe kunt. En er zijn zelfs een aantal gebieden waar de hond mag loslopen, zoals Grevelingendam of Boswachterij Westerschouwen. Zoek op voorhand wel altijd goed op waar en wanneer je hond los mag lopen!

Hondvriendelijke strandtentjes

Een drankje tussen de vele wandelingen door. Een hapje aan het einde van een heerlijke dag in Zeeland. Zalig ontspannen op een terras met de brandende zon op je gezicht. Natuurlijk wil je dat je hond gewoon mee mag. En dat kan! In veel horecagelegenheden is je hond gewoon welkom. Vaak buiten op het terras, maar soms ook binnen. 

Samen al suppend het water op

Met een kustlijn van 650 kilometer is Zeeland rijk aan ruimte om het water op te gaan. En wat dacht je van suppen… samen met je hond! Dobber tijdens de zonsondergang op het vlakke water van het Veerse Meer. Of maak bijvoorbeeld een toertocht over een van de prachtige kreken die Terneuzen te bieden heeft. Klim op de sup, test je evenwicht met je viervoeter, probeer rechtop te staan… en let’s go. Avontuur gegarandeerd!

Maar echt genieten? Dat doe je natuurlijk in je vakantiehuis in Zeeland met je hond

100% relaxen? Dat doe je vooral in je vakantiehuis in Zeeland met je hond! Lekker barbecueën met familie of vrienden, met je partner genieten van een goed glas wijn, jezelf helemaal verliezen in een spannend boek of samen met je kinderen een leuk gezelschapsspel spelen. En je hond? Die gaat op ontdekking uit, verkent de nieuwe omgeving en geniet van alle aandacht! Boek nu het perfecte vakantiehuis voor een onvergetelijk verblijf in Zeeland met je hond.