Vakantiehuizen in Nieuwpoort, België

Uitblazen op een zonovergoten strand onder een parasol? Bijleren over de belangrijk rol van de IJzer tijdens de Grote Oorlog? Of toch liever fietsen en wandelen langs magische promenades en doorheen prachtige natuur? Nieuwpoort heeft alles in huis om je een onvergetelijke vakantie aan de Belgische Kust te bezorgen. Overnacht je graag in je eigen vakantiehuis in Nieuwpoort? Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Nieuwpoort en logeer in een gezellig huisje dichtbij de zee. Want in een vakantiehuis verblijven… Da’s altijd een beetje thuiskomen. 

Boek nu je vakantiehuis in Nieuwpoort tegen scherpe prijzen en tel af naar jouw vakantie.

Meer over Vakantiehuizen in Nieuwpoort, België

Uw accommodaties

Een vakantiehuis in Nieuwpoort huren? Da’s plezier voor groot en klein.

De populaire badplaats Nieuwpoort trekt het hele jaar door vakantiegangers van binnen- en buitenland aan. Tijdens de zomer is het heerlijk vertoeven op het uitgestrekte, zonovergoten strand terwijl je in de winter een frisse neus kan ophalen tijdens het wandelen over de Kaaien. Verblijven in een vakantiehuis in Nieuwpoort heeft altijd een grote meerwaarde: je slaapt aan zee, je voelt je als een local en je hebt al je eigen spullen heel dichtbij. Zowel als koppel, gezin of vriendengroep is het huren van een vakantiehuis in Nieuwpoort een goed idee. 

Beleef een op-en-top zomervakantie in je vakantiehuis Nieuwpoort

De temperaturen tijdens de zomermaanden zijn niet te voorspellen maar Nieuwpoort heeft alvast alles in huis om je een ongelofelijke zomervakantie aan zee te bezorgen. Kinderen die pootjebaden in de branding, een spannend boek lezen op je handdoek of toch urenlang zonnen aan de Noordzee? Check, check en check! 

Mag het wat actiever? Er zijn heel wat sporten die je kan uitoefenen in Nieuwpoort. Ga strandzeilen met je vrienden, surf op de golven van de Noordzee of bouw reusachtige zandkastelen met je kroost. Na een intensieve dag kan je ‘s avonds uitblazen in je favoriete vakantiehuis in Nieuwpoort. 

Is er eigenlijk iets handiger dan verblijven in een vakantiehuis in Nieuwpoort tijdens een zomervakantie in Nieuwpoort? Als het van ons afhangt alvast niet. Geen zand of natte kleren in de auto maar rechtstreeks naar je vakantiehuis waar je je kan opfrissen. Sleuren met speelgoed van de kinderen? Alles ligt in je vakantiehuis dus de afstanden zijn miniem. Op het gemak een aperitiefje drinken? Haal een drankje en nestel je op het terras van je vakantiehuis in Nieuwpoort. Alleen maar voordelen als je het ons vraagt!

Neem je fiets mee naar je vakantiehuis in Nieuwpoort voor prachtige ritjes

Hou je van fietsen en wandelen? Dan haal je je hart op in Nieuwpoort langs de prachtig aangelegde wandel- en fietspromenade langs de Havengeul die de Noordzee verbindt met de jachthaven. Deze route, van zo’n 2 kilometer lang, wordt vaak getipt als een van de mooiste routes langs de Belgische Kust

Fietsen of wandelen in een prachtige omgeving doe je ook in het natuurreservaat de IJzermonding. De naam zegt het zelf: de IJzer mondt uit in de zee waar zoet en zout water met elkaar versmelten. Je vaart met een overzetboot richting het reservaat waar je je waant tussen de duinen, het strand, de polders en schorren. Misschien spot je wel een zeldzame vogel of unieke plantensoort, uitkijken geblazen ;-)

Op stap met de kinderen naar Kinderboerderij De Lenspolder

Verblijf je met kinderen in een vakantiehuis in Nieuwpoort? Dan kan een uitstapje naar de kinderboerderij De Lenspolder niet ontbreken. Deze boerderij, in een natuurlijke omgeving, laat je kinderen kennismaken met heel wat boerderijdieren zoals geiten, schapen, varkens en eenden. Maar ook kleinere diertjes, zoals cavia’s en konijnen, veroveren harten. Ravotten in de speeltuin, knuffelen met dieren en een drankje drinken op het terras: voor grote en kleine dierenliefhebbers is dit een must.

Nieuwpoort als belangrijke plaats tijdens de Eerste Wereldoorlog

Nieuwpoort, het meest Westelijke stukje van het Westelijk front, speelde tijdens de Eerste Wereldoorlog een belangrijke rol door z’n ligging aan de IJzer. Het ruiterstandbeeld van koning Albert I kan je onmogelijk missen als je in Nieuwpoort bent. Ga terug in de tijd en bezoek het moderne bezoekerscentrum, Westfront Nieuwpoort, waar het verhaal van de Grote Oorlog wordt verteld.

Nieuwpoort-Bad bruist van het leven en vooral… hippe winkels en unieke boetieks

Nieuwpoort is een mondaine en populaire badplaats die niet hoeft onder te doen voor andere badplaatsen zoals Knokke of Oostende. Heb je zin om te winkelen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Nieuwpoort? Dan ben je in Nieuwpoort aan het juiste adres! Met de Albert I laan en Lombardsijdestraat ben je gegarandeerd enkele uren zoet: van hippe en betaalbare kledij tot de meest chique designerwinkels. Shoppers leven zich helemaal uit!

Klaar om te vertrekken naar je vakantiehuis in Nieuwpoort?

Kriebelt het om je vakantiehuis naar Nieuwpoort te boeken? Duik in ons ruim aanbod vakantiehuizen in Nieuwpoort en boek je favoriete verblijf. Kort of lang verblijf? Met twee of als vriendengroep? We hebben heel wat verschillende vakantiehuizen in Nieuwpoort waar er een plekje is voor ieder reisgezelschap. Boek nu je vakantiehuis Nieuwpoort en ga een ontspannende vakantie tegemoet.