Vakantiehuis in Ardennen - met hond

Een verblijf in een vakantiehuis in de Ardennen met hond. Niet ver van huis en toch een totaal andere wereld. De natuur is er overweldigend mooi. Een heerlijke regio om met je gezin, partner of vrienden én trouwe viervoeter te genieten van het samenzijn. Of je nu gaat suppen, een terrasje doet in Durbuy of de Lesse af kajakt, je brengt quality time door met je huisdier en geniet van een topverblijf in een vakantiehuis in de Ardennen met je hond.

Duik in onze selectie vakantiehuizen in de Ardennen waar honden zijn toegelaten. Plezier voor jezelf én je favoriete viervoeter.

Meer over Vakantiehuis in Ardennen - met hond

Uw accommodaties

Jouw vakantiehuis in de Ardennen met je hond

Samen met je trouwe viervoeter op avontuur trekken in de Ardennen en nieuwe ervaringen beleven, is er iets leukers? Een vakantiehuis in de Ardennen waar honden toegelaten zijn, daar zorgen wij voor! Maar wat valt er allemaal te beleven? We hebben vijf leuke activiteiten uitgekozen om jullie samen uit te leven.

#1 Bezoek het hondvriendelijke stadje Durbuy

Je hond meenemen als je het charmante stadje Durbuy bezoekt? Dat is een heel goed idee. Het historische centrum van Durbuy is namelijk heel hondvriendelijk. Er staan op verschillende plekken waterbakken klaar en op de terrasjes zijn honden vrijwel overal welkom. Tijd om even stoom af te blazen? De weelderige bossen in de omgeving van de stad nodigen uit tot het maken van lange wandelingen met je trouwe viervoeter. Na een drukke dag in de stad kan je in je vakantiehuis ontspannen met je hond aan je zijde.

#2 Kajakken op de Lesse in Dinant

Is je hond ook dol op water? Zeg nu wel: wat is er op een warme zomerdag leuker dan plezier te hebben op het water? Maak het je daarom samen met je hond gemakkelijk in een kajak, op de Lesse in Dinant bijvoorbeeld. Daar maken de indrukwekkende citadel, rotsachtige pieken en kastelen de ervaring echt compleet. Jij geniet van een ontspannende dag op het water en je hond kan af en toe eens lekker afkoelen, plezier voor zowel baasje als viervoeter verzekerd!

#3 Hardlopen vanuit je vakantiehuis in de Ardennen met je hond

Vertrek vanuit je vakantiehuis in de Ardennen met je hond voor een intensief hardlooprondje. En smeer alvast je kuiten in, want de eindeloze bossen, de diepe valleien en aanzienlijke hoogteverschillen bieden een stevige uitdaging voor jou en ook je viervoeter. Een lange trail of een kort toertje? Lekker zweten of gewoon op het gemak? Er is voor elk wat wils: aan hardlooproutes in de Ardennen geen gebrek! Drink nadien een fris drankje op het terras van je vakantiehuis in de Ardennen met een enthousiaste hond.

#4 Suppen op het meer van Nisramont

Een mooie en zonnige zomerdag? Waag je dan eens aan suppen: een heel rustige sport en leuke activiteit om samen met je hond uit te proberen. Klim op de sup, test je evenwicht met je viervoeter, probeer rechtop te staan… en let’s go! We kunnen niet beloven dat je helemaal droog blijft, en zeker niet als je hond een echte waterrat is, maar dat is eigenlijk juist het leukste aan dit hele avontuur! En bekomen achteraf? Dat doe je uiteraard in je vakantiehuis in de Ardennen met je hond!

#5 Maak een wandeling en ontdek de mooiste plekjes in de Ardennen

Last but not least: samen wandelen! Er zijn veel leuke wandelroutes te vinden die ideaal zijn om samen met je hond de streek te verkennen. Wandelingen in de ongerepte natuur, in het hart van diepe bossen, in natuurparken en zelfs in de stad: er is altijd wel eentje die aan je wensen voldoet! En ze brengen je naar de mooiste plekjes in de Ardennen: de groene naaldbossen in de Semoisvallei, de indrukwekkende abdij van Orval, het veelzijdige natuurreservaat van de Hoge Venen of het sprookjeskasteel van Vêves. 

Oh, vergeet ook zeker niet te genieten van je vakantiehuis in de Ardennen met je hond!

Relaxen in de Ardennen, dat doe je uiteindelijk ook in je vakantiehuis! Geniet van de rust en stilte en ontdek hoe jouw viervoeter de nieuwe omgeving verkent! Boek nu je hondvriendelijk vakantiehuis in de Ardennen en begin maar al samen met je harige vriend af te tellen naar jullie verblijf!