Presa di Finica

  • Presa di Finica
  • Presa di Finica
  • Presa di Finica
  • Presa di Finica
  • Presa di Finica
  • 18 foto's

Ligging: Ht resort ligt rustig aan de Golf van Finike. Op 4 km afstand ligt het centrum van Finike. Het strand ligt op 100 m afstand en is makkelijk te bereiken via een voetgangerstunneltje. Faciliteiten: Presa Di Finica beschikt over 297 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen met 5 liften. Er is een receptie, ruime lounge en lobby. Voor heerlijke vers bereide hapjes en drankjes kunt u terecht in he

Over Presa di Finica

Ligging:
Ht resort ligt rustig aan de Golf van Finike. Op 4 km afstand ligt het centrum van Finike. Het strand ligt op 100 m afstand en is makkelijk te bereiken via een voetgangerstunneltje.

Faciliteiten:
Presa Di Finica beschikt over 297 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen met 5 liften. Er is een receptie, ruime lounge en lobby. Voor heerlijke vers bereide hapjes en drankjes kunt u terecht in het hoofdrestaurant, met reservering in het a la carte restaurant, of één van de bars; o.a. lobby bar, poolbar en beachbar. De 3 buitenzwembaden hebben een apart kinderbad met glijbaan en zorgen voor het nodige waterpret. Als gast van Presa Di Finica kunt u bij de zwembaden en op het strand gebruik maken van de zonnebedjes met matras en parasols. Het hotel biedt u een handdoekenservice, zodat u zelf geen badhanddoek mee hoeft te nemen van huis. Overige faciliteiten die het resort u biedt zijn: roomservice, dokterspost, diverse winkeltjes, minimarkt, wasserette, discotheek, kapsalon en een Internetcafé. Voor de kids is er een kinder bioscoop (16.00-17.00), speelplaats en kinderdisco (20.30).

Uw hotelkamer:
De comfortabele kamers van het resort beschikken over een telefoon, huurkluis, centrale airconditioning, minibar, tv en balkon. Badkamer met douche/bad, toilet en föhn. Mooi uitzicht op zee, de tuinen of de omringende bergen.

Sport & ontspanning:
Voor de sportievelingen beschikt het resort over een fitnessruimte, tafeltennis, basketbal, tennisbaan incl. materiaal (verlichting s’ avonds tegen betaling en vooraf reserveren) en minigolf. Biljard is tegen betaling. Voor pure ontspanning kunt u gebruik maken van de Turkse hamam, sauna en jacuzzi. Massages en andere behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam zorgt overdag voor leuke activiteiten en s ’avonds voor leuke shows.

Verzorging:
U verblijft in Presa Di Finica op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.45), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.00), kinderdiner (18.30-19.00). Diverse snacks (12.00-16.00), koffie/thee met koekjes (17.00-17.30), middernachtsnack (00.30-02.00). Tegen betaling: alles tussen 24.00 en 07.00 uur (met uitzondering van de middernachtsnack), import drankjes, verse vruchtendrank, ijsjes, drankjes in de discotheek of op thema avonden, roomservice en diner in het a la carte restaurant.

LET OP: In het voor/naseizoen en tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat het All Inclusive aanbod iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van een hotel(complex) tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook