Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

  1. Turkije
  2. Turkse Egeïsche kust
  3. Izmir
  • Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa
  • Aqua Fantasy
  • Aqua Fantasy
  • Aqua Fantasy
  • Aqua Fantasy
  • 35 foto's

Aqua Fantasy is ongetwijfeld het meest populaire vakantiepark van Turkije. Dit is dé locatie voor een geslaagde zonvakantie met het hele gezin! Je kinderen beleven de mooiste tijd van het jaar in het aquapark met talloze zwembaden, glijbanen en spetterende waterattracties. Hierdoor heb jij eindelijk lekker de tijd om te relaxen op je ligbedje aan één van de zwembaden. Of trakteer jij jezelf op een

Over Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa

Aqua Fantasy is ongetwijfeld het meest populaire vakantiepark van Turkije. Dit is dé locatie voor een geslaagde zonvakantie met het hele gezin! Je kinderen beleven de mooiste tijd van het jaar in het aquapark met talloze zwembaden, glijbanen en spetterende waterattracties. Hierdoor heb jij eindelijk lekker de tijd om te relaxen op je ligbedje aan één van de zwembaden. Of trakteer jij jezelf op een heerlijke massage in het Spa- en feelgood schoonheidscentrum? Ook op sportief heeft Aqua Fantasy je genoeg te bieden. Boek snel en beleef een topvakantie in het mooie Kusadasi.

Ligging: Aqua Fantasy in Kusadasi

Hotel Aqua Fantasy is mooi gelegen, direct aan zee, aan het 400 meter lange privéstrand met een 150 meter lange pier en op ca. 8 km van het gezellige centrum van Kusadasi. Op slechts 10 minuten rijden ligt de antieke stad Efeze (prima verbinding met openbaar vervoer, de dolmus). Mooie gelegenheid voor een dagje ‘cultuur’. Maar de vraag is of de kinderen wel weg willen uit het waterpretpark.

Faciliteiten: Aqua Fantasy

Aqua Fantasy heeft je zoveel te bieden, het is enorm! Het telt 586 kamers verdeeld over meerdere gebouwen. Niet in elk gebouw is een lift aanwezig. Er is een 24-uursreceptie, sfeervolle lobby met zitjes en een internetcafé (tegen betaling).
Voor heerlijke hapjes neem je gemakkelijk plaats in het buffetrestaurant en 5 à-la-carterestaurants (ter plaatse reserveren) waaronder Italiaans en Turks. Voor een lekker drankje ga je naar één van de 8 bars, waaronder een lobby bar, een beach bar, een disco en diverse pool bars.
3 mooi vormgegeven en riante zwembaden met 3 kinderbaden, gratis ligbedden en parasols bij de zwembaden, op het strand en in het aquapark, en een binnenzwembad met glijbaan. Je kunt gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Gratis onbeperkt toegang tot het Aqua Fantasy Waterpark (geopend vanaf 1 mei) met meer dan 60.000 m2 waterpret, maar liefst 31 verschillende glijbanen, talloze zwembaden, een lagune, watervallen, wildwaterrivier en een enorm kindergedeelte compleet met piratenschip, peuterglijbanen en speelattributen. Alle consumpties in het Aquapark zijn tegen betaling.
In het hotel is een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week) met activiteiten, een speeltuin, kinderfilms en een minidisco. Ook is er 6 dagen per week een teenageclub (13-16 jaar). Aqua Fantasy biedt tegen betaling een wasservice, winkeltjes, een doktersservice en een kapsalon. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen, ca. 29 m²) in Aqua Fantasy zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (bij aankomst gevuld met frisdrank daarna tegen betaling), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.

De superiorkamers (1-3 personen, ca. 35 m²) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, echter ruimer.

De deluxe kamer jacuzzi (2 personen, ca. 32 m²) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer met een badkamer met douche, toilet en föhn en een jacuzzi en is ruimer dan de standaardkamer.

De familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind, ca. 35 m²) bestaan uit één grote ruimte.

De familiekamer suites (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 1 kind, ca. 41 m²) zijn ruimer dan de familiekamers en bestaan uit 2 slaapkamers.

De superior familie suite (min. 3 volw. + 1 kind en max. 5 volw. + 1 kind, ca. 46m²) is gelijk aan de familiekamer suite, echter ruimer.

Voordeelkamers (1-3 personen) kunnen qua ligging, grootte en faciliteiten afwijken ten opzichte van de andere kamertypes.

Sport & Ontspanning:

Ook op sportief én ontspanningsgebied is er van alles te doen en beleven in Aqua Fantasy. Zo kun je gratis gebruikmaken van de volgende sportfaciliteiten: waterfietsen, kano’s, beachvolley, tafeltennis, darts, minigolf, boccia, fitness en tennis (materiaal en verlichting tegen betaling). Tegen betaling: bowlen, biljart en watersporten aan het strand. In het prachtige Spa-/feelgood schoonheidscentrum heb je ruim de keuze uit een groot aanbod aan massages en behandelingen (tegen betaling). Het gebruik van het Turks bad, het binnenzwembad, jacuzzi en de sauna is gratis. Het gebruik van de fitnessruimte is gratis. Het professionele animatieteam verzorgt 6 dagen per week sport, spel en spectaculaire avondshows.

Verzorging Zomer : Aqua Fantasy

Je verblijft in Aqua Fantasy op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. IJs (12.30 tot 14.30), koekjes (16.30-17.30), diverse snacks (11.30-16.30) en nachtsnack (00.00-01.00). Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in één van de 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: de overige à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), import drankjes, verse vruchtensappen en alle consumpties in het Aquapark.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook