Grupotel Gravina

  1. Spanje
  2. regio Barcelona
  3. Barcelona
  • Grupotel Gravina
  • 15 foto's

Het hotel bevindt zich in een rustige straat in het centrum van Barcelona, op ongeveer 50 m afstand van de Plaza Catalunya en de beroemde Las Ramblas. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich naast talrijke winkelmogelijkheden verschillende bars, restaurants en clubs. Openbaar vervoer (haltes: Catalunya en Universidad) bereikt u binnen enkele stappen lopen. Het stadstrand ligt op ongevee

Over Grupotel Gravina

Ligging
Het hotel bevindt zich in een rustige straat in het centrum van Barcelona, op ongeveer 50 m afstand van de Plaza Catalunya en de beroemde Las Ramblas. In de directe omgeving van het hotel bevinden zich naast talrijke winkelmogelijkheden verschillende bars, restaurants en clubs. Openbaar vervoer (haltes: Catalunya en Universidad) bereikt u binnen enkele stappen lopen. Het stadstrand ligt op ongeveer 1 km afstand van het hotel.
Eten en drinken
Een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het niet-rokersrestaurant beschikt over kinderstoelen. Een uitgebreid ontbijtbuffet nodigt 's ochtends uit om het bed te verlaten.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook