JS Portocolom Suites

  1. Spanje
  2. Mallorca
  3. Porto Colom
  • JS Portocolom Suites
  • JS Corso Suites
  • JS Corso Suites
  • JS Corso Suites
  • JS Corso Suites
  • 23 foto's

Beleef een relaxvakantie nabij het strand en de haven van Porto Colom in JS Corso Suites. Dit geheel gerenoveerde 4-sterrenhotel beschikt over onder andere heerlijk ruime en moderne suites, een zwembad met glijbaan en twee bars. Even struinen langs de winkels in het centrum of juist een dagje aan het zwembad liggen, de locatie maakt dit een prima uitvalsbasis voor diverse vakanties. Mallorca is so

Over JS Portocolom Suites

Beleef een relaxvakantie nabij het strand en de haven van Porto Colom in JS Corso Suites. Dit geheel gerenoveerde 4-sterrenhotel beschikt over onder andere heerlijk ruime en moderne suites, een zwembad met glijbaan en twee bars. Even struinen langs de winkels in het centrum of juist een dagje aan het zwembad liggen, de locatie maakt dit een prima uitvalsbasis voor diverse vakanties. Mallorca is sowieso een heerlijke bestemming voor een zonvakantie. Huur een auto of ontdek per bus dit populaire Spaanse Balearen-eiland. Zie we je snel in JS Corso Suites?
Ligging: JS Corso Suites in Porto Colom

JS Corso Suites is gelegen nabij een haven en op zo’n 700 meter van het kiezelstrand. Het centrum met winkels, restaurants en bars vind je al op slechts 300 meter afstand van de accommodatie. Een bushalte is op 200 meter.

Faciliteiten: JS Corso Suites

Het gerenoveerde 4-sterrenhotel JS Corso Suites bestaat uit 2 gebouwen met maximaal 5 verdiepingen en 117 kamers. Er is een 24-uursreceptie, lobby en in elk gebouw een lift.

Voor maaltijden en drankjes kun je terecht in het buffetrestaurant, de snackbar en de poolbar.

Buiten ligt het zwembad met een glijbaan dat wordt omringd door ligbedden en parasols. Het hotel biedt tegen betaling en met een borg een badhanddoekenservice aan.

Verder biedt JS Corso Suites een speeltuin voor de kinderen. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de wasservice en doktersservice. Er is gratis wifi, roomservice en openbare parkeergelegenheid.

Suite:

Je verblijft in JS Corso Suites in een ruime, moderne suite (1-4 personen) die beschikt over een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer, airconditioning, een telefoon, satelliettelevisie, koelkast, kluisje (tegen betaling), koffie-/theezetfaciliteiten en gratis wifi. Badkamer met douche, föhn en toilet. Er is een balkon of terras met zitje.

Extra voordelig op vakantie? Boek dan een economy suite (2-4 personen). Deze suite beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaard suite, maar is nog scherper geprijsd.

Sport & Ontspanning:

Basketbal, darts en tafeltennis zijn gratis in JS Corso Suites. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de bubbelbad, biljart, gameroom en watersporten.

De animatie bestaat uit shows.

Verzorging Zomer : JS Corso Suites

Je verblijft in JS Corso Suites op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs kun je Halfpension (ontbijt en diner) boeken.

Bijzonderheden:

Vanaf 1 juli 2016 betaal je op de Balearen bij aankomst in je accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van je accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn € 3,30 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder. De vermelde kosten worden gehalveerd vanaf de 9e dag van je verblijf. In het laagseizoen (01/11 t/m 30/4) bedragen de kosten € 0,83 per persoon per dag vanaf 16 jaar en ouder.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook