Fly-drive Lissabon & Algarve

 1. Portugal
 2. Lissabon en Setúbal
 3. Lissabon
 • Hotel Memmo Baleeira - Sagres
 • Lissabon kust - Lissabon
 • Lissabon & Algarve
 • Hotel Memmo Alfama - dakterras
 • Hotel Pousada do Infante Sagres
 • 19 foto's
 • stad & strand
 • verblijf in hippe hotels
 • lekker mobiel met je huurauto
 • mooie reisdag langs de Atlantische westkust

De meest bezochte plekken in Portugal zijn de Algarve en Lissabon. Daarom maakten we een leuke combireis op basis van deze 2 plekken. Je verblijft daarbij in 2 hippe hotels van de Memmo keten, in Lissabon en in Sagres, het meest zuidwestelijke puntje van Portugal (en Europa). In beide hotels geniet je een keer van een heerlijk diner. Eerst 3 dagen in het bruisende Lissabon en omgeving en daarna me

Dagprogramma
 1. Dag 1: vlucht naar Lissabon
 2. Dag 2 en 3: Lissabon en omgeving
 3. Bekijk dagprogramma

Over Fly-drive Lissabon & Algarve

Algemeen

De meest bezochte plekken in Portugal zijn de Algarve en Lissabon. Daarom maakten we een leuke combireis op basis van deze 2 plekken. Je verblijft daarbij in 2 hippe hotels van de Memmo keten, in Lissabon en in Sagres, het meest zuidwestelijke puntje van Portugal (en Europa). In beide hotels geniet je een keer van een heerlijk diner.
Eerst 3 dagen in het bruisende Lissabon en omgeving en daarna met je huurauto langs de prachtige Atlantische kust naar Sagres voor 4 dagen strand. Maar natuurlijk trek je er ook aan de Algarve op uit met je huurauto. Er zijn genoeg leuke plaatsen te bezoeken en het binnenland is prachtig.
De reis is alleen te boeken bij verblijf in een 2-persoonskamer en er geldt een minimum leeftijd van 16 jaar.

Vluchtinformatie

Je vliegt heen naar Lissabon en terug vanaf Faro.

Autohuur

• Verder in het boekingsproces vind je meer informatie over de inbegrepen huurauto.
• Ook kun je kiezen voor een grotere auto.

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1: vlucht naar Lissabon
  Aankomst op de luchthaven van Lissabon. Met de huurauto rij je naar je adres voor de komende 3 nachten (gratis parkeren). Verblijf in 4* hotel Memmo Alfama in Lissabon in een kamer met uitzicht over de wijk Alfama. Op een van de avonden tijdens je verblijf geniet je hier van een 'Tapas for Two' diner.
 2. Dag 2 en 3: Lissabon en omgeving
  Twee volle dagen om je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat onder te dompelen in de bruisende Portugese hoofdstad. Er is zoveel te zien en te doen. Maar waar je ook voor kiest, reserveer in elk geval een van de avonden een diner in een fado bar of restaurant en laat je meeslepen op de klanken van de Portugese 'blues'. Je kunt er op een van de dagen ook voor kiezen om de omgeving te verkennen, je huurauto staat tenslotte 'voor de deur'. Bezoek bijvoorbeeld de sprookjesachtige paleizen in Sintra of geniet van de natuur in het natuurpark Sintra-Cascais.
 3. Dag 4: Lissabon-Sagres (ca. 325 km)
  Een lange dag vandaag, dus op tijd op pad. Het eerste uur kies je letterlijk voor de makkelijkste weg, namelijk de snelweg. Maar vanaf Grandola ga je het binnenland in en rijdt je vandaag een prachtige route door de westelijke kuststreek, die je de laatste ruim 100 kilometer voert langs de Costa Vicentina. Hier vind je kleine dorpjes, prachtige verstilde strandbaaien aan een ruige rotskust en een groen binnenland.
  Eind van de middag kom je aan in je strandhotel voor de komende 4 dagen, het 4* Memmo Baleeira hotel in Sagres. Je slaapt hier in een kamer met frontaal zeezicht. Op een van de avonden hier wordt er een heerlijk 'Chef's Menu' voor je geserveerd.
 4. Dag 5, 6 en 7: Sagres / Algarve
  Drie heerlijke dagen om van de zon, de zee en het zwembad te genieten. Maar ook om er op uit te trekken naar leuke stadjes als Lagos en Alvor. Of het groene binnenland te doorkruisen. Lekker lunchen op het dorpsplein van kuuroord Monchique bijvoorbeeld. Maar natuurlijk rij je ook even naar het uiterste zuidwestpuntje van het continent, Cabo de Sao Vicente. Je bent er toch in de buurt.
 5. Dag 8: Sagres-Faro-terugvlucht naar Amsterdam
  Je rijdt naar de luchthaven van Faro. Daar lever je de huurauto weer in, waarna je incheckt voor je terugvlucht.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook