Fly-drive Cooking & Nature voor 2

 1. Portugal
 2. Centraal Portugal
 3. Alvados
 • Cooking and Nature Emotional - Alvados
 • Fly-drive Cooking & Nature voor 2
 • Portugal - Alentejo - Diversen
 • Hotel Convento do Espinheiro Luxury - Evora
 • Hotel Convento do Espinheiro Luxury - Evora
 • 20 foto's
 • Speciaal voor 'couples'
 • Landelijk gelegen en bijzondere hotels
 • Inclusief 2 kookworkshops plus diners
 • Wandel- en fietstochten

Deze reis stelden wij speciaal samen voor couples. Wil je er samen eens even lekker tussen uit om te genieten van heerlijk eten, prachtige natuur en van elkaar? Dan is dit je kans. Je verblijft eerst 3 nachten in een kleinschalig boutique hotel in een prachtig natuurgebied in Centraal Portugal. Daarna 'verhuis' je naar een luxe en zeer bijzonder hotel vlakbij de stad Evora in de Alentejo. twee hee

Dagprogramma
 1. Dag 1 t/m 3 Vlucht naar Lissabon, per huurauto naar Alvados, 3 overnachtingen
 2. Dag 4 t/m 6 van Alvados naar Evora, 3 overnachtingen
 3. Bekijk dagprogramma

Over Fly-drive Cooking & Nature voor 2

Algemeen

Deze reis stelden wij speciaal samen voor couples. Wil je er samen eens even lekker tussen uit om te genieten van heerlijk eten, prachtige natuur en van elkaar? Dan is dit je kans. Je verblijft eerst 3 nachten in een kleinschalig boutique hotel in een prachtig natuurgebied in Centraal Portugal. Daarna 'verhuis' je naar een luxe en zeer bijzonder hotel vlakbij de stad Evora in de Alentejo. twee heel verschillende, maar unieke logeeradresjes. In beide hotels is een kook workshop inbegrepen en bereid je samen met de chef-kok je eigen diner. Daarnaast nodigt de prachtige omgeving uit tot het maken van wandel- en fietstochten. En bezoek je natuurlijk het historische Evora. Maar je kunt er natuurlijk ook op uit trekken met je huurauto.

Hoogtepunten

verblijf in landelijk, kleinschalig boutique hotel
verblijf in luxe en uniek historisch hotel
Centraal Portugal en Alentejo
2 kookworkshops
wandel- en fietstochten

Auto

• Verder in het boekingsproces vind je meer informatie over de inbegrepen huurauto.
• Ook kun je kiezen voor een grotere auto.

Vluchten

Je vliegt heen en terug op Lissabon.

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1 t/m 3 Vlucht naar Lissabon, per huurauto naar Alvados, 3 overnachtingen
  Bij aankomst op de luchthaven van Lissabon staat de huurauto voor je klaar waarmee je naar het kleine dorpje Alvados in Centraal Portugal rijdt. Hier is je eerste overnachtingsadres voor de komende 3 nachten: Hotel Cooking & Nature Emotional.
  Hier maak je op een van de avonden je eigen 3-gangen diner klaar onder begeleiding van de chef-kok van het hotel. Je kunt hier prachtige fietstochten maken (1 uur e-bike huur is bij de prijs inbegrepen) en je krijgt een GPS voor het maken van wandeltochten in de omgeving. Na thuiskomst is het dan heerlijk relaxen in de 'Banhos d'Aire Spa'.

  Hotel Cooking & Nature Emotional
  Dit unieke design- en boutiquehotel ligt heerlijk rustig midden in het Natuurpark Serras de Aire e Candeeiros. Naast de 12 sfeervolle en alle verschillend ingerichte kamers staan hier culinaire lekkernijen en beleving van de natuur op de voorgrond. Geniet van vers bereide regionale specialiteiten of prepareer je eigen diner tijdens een kookworkshop. Heel erg leuk en lekker (als het goed is.....). Overdag trek je er op uit, te voet, op de mountainbike of met de huurauto, om het groene berglandschap te ontdekken. Mis daarbij zeker niet de grotten van Mira de Aire.
 2. Dag 4 t/m 6 van Alvados naar Evora, 3 overnachtingen
  Na 3 heerlijke dagen in Centraal Portugal verkas je vandaag naar de prachtige Alentejo. Hier verblijf je 3 dagen vlakbij het historische Evora in het luxe en unieke hotel Convento do Espinheiro. Hier krijg je op een van de avonden van de chef de 'Farm to Table Cooking Experience', gevolgd door een heerlijk diner met een selectie van drankjes. Natuurlijk ga je overdag een keer naar Evora om een duik in de geschiedenis te nemen. Of trek er op uit met je huurauto in het verstilde landschap van de ongerepte Alentejo. Vergeet ook niet om aan een wijnproeverij in de prachtige wijnkelder deel te nemen.

  Hotel Convento do Espinheiro Luxury Collection
  Een paar kilometer buiten Evora logeer je hier in een uniek en luxueus vakantieverblijf met een eeuwenoude geschiedenis. Het voormalige klooster uit de 15e eeuw werd zorgvuldig gerestaureerd, gemoderniseerd en in een 5* deluxe hotel omgetoverd. Verbaas je over de prachtige originele arcades en zuilengalerijen. Heel bijzonder is de originele “kathedraal” in het gebouw.
  Het glanzende witte herenhuis verheft zich sierlijk in het landschap van de Alentejo, omgeven door een 8 ha groot landgoed met oude bomen en afgelegen plaatsen en hoekjes. In deze perfecte combinatie van historische sfeer en hedendaags comfort wacht je luxe tot in elk detail. De service is werkelijk geweldig en ook het ontbijtbuffet en de maaltijden in het restaurant zijn onvergelijkbaar. Ook de wijnkelder waar voor de gasten wijnproeverijen worden georganiseerd is heel bijzonder.
 3. Dag 7 Terugvlucht vanaf Lissabon
  Helaas wacht vandaag al weer de terugvlucht naar huis. Maar je kunt je verblijf natuurlijk ook nog verlengen met een verblijf in een van de accommodaties uit ons programma.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook