Korana Srakovcic

  1. Kroatië
  2. Zentralkroatien
  3. Karlovac

Dit airporthotel in Karlovac is ideaal geschikt voor zakenreizigers die op de luchthaven Zagreb (ZAG) aankomen of er vanaf vertrekken.

Over Korana Srakovcic

Ligging
Dit airporthotel in Karlovac is ideaal geschikt voor zakenreizigers die op de luchthaven Zagreb (ZAG) aankomen of er vanaf vertrekken.
Eten en drinken
Een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Het verblijf biedt een overnachting incl. ontbijt, halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet belooft een perfecte start van de dag. 's Middags en 's avonds is er keuze tussen à la carte en menu. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.
Sport/entertainment
Binnen- en buitenzwembaden zijn uitstekend geschikt voor een paar uurtjes aquarobics training en actieve ontspanning. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken, tennis en golfen genieten. Watersportliefhebbers wordt kanovaren aangeboden. Een fitnessstudio en badminton maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het wellnessgedeelte staan sauna en een stoombad ter beschikking. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook