Belstay Milano Linate

  1. Italië
  2. Lombardije
  3. Peschiera Borromeo
  • Belstay Milano Linate
  • 19 foto's

Dit conferentiehotel ligt in de buurt van Idroscalo (een kunstmatig meer dat bekend staat om zijn internationale roeiwedstrijden). Een congrescentrum, een première in een theater, een vergadering en stijlvolle winkelstraten: in Milaan kruizen de wegen van cultuur, amusement en zaken zich altijd. Het is ook een ideaal vertrekpunt voor verschillende soorten uitstapjes, omdat het op minder dan 2 uur

Over Belstay Milano Linate

Ligging

Dit conferentiehotel ligt in de buurt van Idroscalo (een kunstmatig meer dat bekend staat om zijn internationale roeiwedstrijden). Een congrescentrum, een première in een theater, een vergadering en stijlvolle winkelstraten: in Milaan kruizen de wegen van cultuur, amusement en zaken zich altijd. Het is ook een ideaal vertrekpunt voor verschillende soorten uitstapjes, omdat het op minder dan 2 uur van de zee in Genua en de bergen van Cervinia ligt. Het centraal station van Milaan ligt op 5 km van het hotel en ook de belangrijke bezienswaardigheden van Milaan zijn niet ver weg, de Duomo (12 km) en het Scala Theater (10 km). De luchthaven Malpensa ligt op ca. 2 km afstand terwijl de luchthaven Linate op ongeveer 7 km van het hotel ligt.

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt op 4 verdiepingen 142 niet-rokerskamers die met een lift bereikbaar zijn. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Een bagagedepot, een kluis, een wisselkantoor en een drankenautomaat behoren tot de faciliteiten van het verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Er zijn ook winkels. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren roomservice, een wasservice en een eigen shuttlebus. Ter ondersteuning van de communicatie en het zakendoen biedt het businesscenter een fax.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, een tv met satelliet-/kabelontvangst, een radio en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Een sport- en recreatieprogramma biedt vele leuke mogelijkheden om de vrije tijd naar eigen inzicht vorm te geven. Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. De fitnessstudio biedt gelegenheid om te trainen en nieuwe kracht te tanken. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant met airconditioning, een ontbijtzaal en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken. Ontbijt, een middagmaaltijd van het buffet of à la carte en een à-la-cartediner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Dieetgerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • lift
    • wasservice
    • rolstoeltoegankelijk
    • internet
    • parkeerplaats
    • wisselkantoor
    • room service
  • Activiteiten
    • fitness
  • Zwembad
    • zwembad
  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook