Camping Toscolano

  1. Italië
  2. Italiaanse Meren
  3. Toscolano-Maderno
  • Camping Toscolano
  • 15 foto's

Dit verblijf ligt direct aan het strand, centraal in Toscolano-Maderno.

Over Camping Toscolano

Ligging

Dit verblijf ligt direct aan het strand, centraal in Toscolano-Maderno.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf beschikt over verschillende gemakken voor een comfortabel en een ontspannen verblijf waaronder een kinderopvang, een rookmelder en een rookzone. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

In de kamers bevinden zich een woonkamer, een keuken en een badkamer, voor een behaaglijk luchtklimaat zorgen airconditioning en een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Extra bedden kunnen worden aangevraagd. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. In de kitchenette bevinden zich een koelkast, een fornuis en een thee-/koffiezetapparaat. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). Daarnaast kunnen de gasten gebruikmaken van de eindschoonmaakservice. In de badkamer – uitgerust met een douche – vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar en aangename ontspanning in de whirlpool brengen alle waterratten in vervoering. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis en tafeltennis zorgen voor de nodige afwisseling. Het animatieteam van het verblijf organiseert entertainmentprogramma’s voor kinderen en volwassenen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Ontbijt en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook