The Kirana Canggu Hotel

In het kleinschalige The Kirana Canggu Hotel ben je even helemaal weg van de drukte. Het strand, diverse winkeltjes en restaurantjes vind je op loopafstand. Met de shuttleservice kun je gemakkelijk een uitstapje maken naar Seminyak. Het hotel beschikt over een fijn zwembad en een à-la-carterestaurant. Mocht je nog meer willen ontspannen, dan kun je een massage boeken. The Kirana Canggu Hotel is d

Over The Kirana Canggu Hotel

In het kleinschalige The Kirana Canggu Hotel ben je even helemaal weg van de drukte. Het strand, diverse winkeltjes en restaurantjes vind je op loopafstand. Met de shuttleservice kun je gemakkelijk een uitstapje maken naar Seminyak. Het hotel beschikt over een fijn zwembad en een à-la-carterestaurant. Mocht je nog meer willen ontspannen, dan kun je een massage boeken. The Kirana Canggu Hotel is de ultieme plek om tot rust te komen.
Ligging: The Kirana Canggu Hotel nabij Seminyak

The Kirana Canggu Hotel ligt op ongeveer 400 meter van het openbare strand en in het centrum van het kleine plaatsje Canggu. Op korte loopafstand vind je diverse winkeltjes, restaurantjes en bars. Het centrum van Seminyak ligt op circa 9,6 kilometer. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het Batu Bolong strand en Seminyak.

Faciliteiten: The Kirana Canggu Hotel

Het kleinschalige The Kirana Canggu Hotel telt 29 kamers verdeeld over één gebouw met 3 verdiepingen. In de knusse lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en een lift. In het restaurant kun je genieten van een heerlijk à la carte ontbijt. Je kunt hier natuurlijk ook terecht voor een lunch of diner. Bij de bar kun je een drankje bestellen. Buiten vind je een klein maar verkoelend zwembad en heerlijke ligbedden. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Tegen betaling kun je in The Kirana Canggu Hotel gebruikmaken van de wasservice. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamer Kirana (1-3 personen) in The Kirana Canggu Hotel is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning, televisie, telefoon, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en op aanvraag een föhn.

Je kunt ook kiezen voor een standaardkamer Kirana pool access (1-3 personen), deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer Kirana, echter met een badkamer met bad, douche, toilet en op aanvraag een föhn. Deze kamer heeft geen balkon of terras, maar direct toegang tot het gezamenlijke Lagoon zwembad.

De voordeelkamer (2 personen) kan qua ligging, inrichting, grootte en faciliteiten afwijken van de standaardkamer

Sport & Ontspanning:

Wil je in The Kirana Canggu Hotel even heerlijk ontspannen? Boek dan een massage (tegen betaling). Eenmaal per week is er entertainment voor volwassenen en op woensdagavond livemuziek.

Verzorging Zomer : The Kirana Canggu Hotel

Je verblijft in The Kirana Canggu Hotel op basis van Logies & Ontbijt.

Turkish Airlines naar Bali
  • GRATIS 30 kilo ruimbagage
  • GRATIS 8 kilo handbagage
  • GRATIS maaltijden en drankjes
  • EIGEN tv-scherm met ruime keuze aan films en entertainment
  • ook SPAREN voor Miles en Smiles
  • Belangrijke informatie over je heen- en terugreis

    Aangezien Bali een tijdsverschil kent met Nederland, vind je hieronder een voorbeeld van een heen- en terugreis.
    Heenreis: Je vertrekt op zaterdag 2 januari en komt aan op Bali op zondag 3 januari, de nacht breng je door in het vliegtuig.
    Terugreis: Je checkt uit in je hotel op 10 januari en brengt de nacht door in het vliegtuig. Vervolgens land je op 11 januari ’s ochtends weer in Nederland.
    Je boekt in dit geval een 10-daagse reis, bestaande uit 7 nachten in je accommodatie op Bali en 2 overnachtingen in het vliegtuig.


    Locatie

    Toon de kaart

    Anderen bekeken ook