Thistle Hyde Park Kensington Gardens Hotel

  1. Groot-Brittannië
  2. regio Londen
  3. Londen
  • Thistle Hyde Park Kensington Gardens Hotel
  • 9 foto's

Dit moderne stadshotel ligt aan Bayswater Road, dichtbij het Hyde Park. Men kan hier genieten van een schitterend panorama over de Palace Garden en Hyde Park. De befaamde wijk Notting Hill ligt op slechts 10 minuten afstand; de Oxford Street is in ca. 20 minuten te bereiken. Het hotel ligt in de buurt van het metrostation Queensway. Dit hotel is de perfecte plek voor een romantisch weekend met z´n

Over Thistle Hyde Park Kensington Gardens Hotel

Ligging

Dit moderne stadshotel ligt aan Bayswater Road, dichtbij het Hyde Park. Men kan hier genieten van een schitterend panorama over de Palace Garden en Hyde Park. De befaamde wijk Notting Hill ligt op slechts 10 minuten afstand; de Oxford Street is in ca. 20 minuten te bereiken. Het hotel ligt in de buurt van het metrostation Queensway. Dit hotel is de perfecte plek voor een romantisch weekend met z´n tweeën maar het is ook geknipt voor een zakelijk verblijf.

Hotelfaciliteiten

De 175 kamers, de 42 eenpersoons- en de 121 tweepersoonskamers zijn verdeeld over 8 verdiepingen en zijn met een lift bereikbaar. 24/24 staat de gasten meertalig personeel aan de receptie met raad en daad bij, het in- en uitchecken is 24 uur per dag mogelijk. Een garderobe, een bagagedepot, een kluis en een wisselkantoor behoren tot de faciliteiten van het hotel. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers. Een supermarkt en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen of te flaneren. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een tv-ruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een medische dienst, vertaalservice, roomservice, een wasservice en een muntwasserette. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. In de kamers met vloerbedekking staat een tweepersoonsbed of een kingsize bed klaar. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Ook zijn een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon met directe buitenlijn, een tv met satelliet-/kabelontvangst, een radio en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken. Het hotel beschikt over gezinskamers, niet-rokerskamers en rokerskamers.

Sport/entertainment

Actieve gasten kunnen veel plezier beleven bij het fietsen/mountainbiken. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een niet-rokers restaurant, een eetzaal en een bar. Een uitgebreid ontbijtbuffet belooft een perfect begin van de dag. 's Middags is er keuze uit buffet en menu, 's avonds tussen à la carte en menu. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Bovendien zijn speciale menu's en snacks verkrijgbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • TV kamer
    • rolstoeltoegankelijk
    • 24-uurs receptie
    • lift
    • garage
    • wasservice
    • internet
    • parkeerplaats
    • wisselkantoor
    • wasserette
    • room service
  • Activiteiten
    • fietsverhuur
  • Kamer
    • hotelkluis

Volgende zaken best even nakijken voor je vertrekt naar Londen:

- Sinds de Brexit van oktober 2021 heb je een geldig international paspoort (reispas) nodig om naar het Verenigd Koninkrijk (dus ook Londen) te reizen. Dit geldt voor alle transportwijzen (trein, boot, auto, ...).
De kostprijs van zo een reispas varieert tussen de 65 en 80 € (afhankelijk van je woonplaats) en blijft 7 jaar geldig.
Minderjarigen moeten ook zo een internationaal paspoort hebben, de kostprijs hiervan is ongeveer de helft als van een reispas voor volwassen maar is ook maar 5 jaar geldig.
Opgelet: je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn NA je voorziene terugreisdatum.
Meer info vind je hier: https://diplomatie.belgium.be

- Wie een gsm-abonnement heeft van een Europese provider hoeft geen roamingkosten te betalen in Londen.

- Je Belgisch rijbewijs is ook geldig in het Verenigd Koninkrijk. (let op: de papieren versie wissel je best in voor de nieuwe bankkaart-versie).

- Heb je een reisverzekering? Check dan even of dit ook geldig is in het Verenigd Koninkrijk.

- Ga je met de wagen naar het Verenigd Koninkrijk? Check dan ook of je pechverhelping geldig is in het Verenigd Koninkrijk.

- Ga je naar Londen en wil je shoppen en zaken terug meenemen naar België? Houd er dan rekening mee dat het Verenigd Koninkrijk geen deel meer uitmaakt van de EU en er dus andere douane regels van kracht zijn.
Meer info vind je hier: https://financien.belgium.be/nl/douane_accijnzen/particulieren/brexit


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook